rahaaaa318 مدیر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9614 عنوان رشته ریاضی | مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 77 پست بنظرتون بازار کارش چطوره؟آینده شغلیش تو خارج از کشور چطوره؟برای مهاجرت راحت هست بعد کنکور؟شرایطش برا مهاجرت چجوریه چه کشورایی پذیرش دارن اکانت تعطیل 1403/06/01 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9614 هشتم فقط هوش کمپلس و ای تی بزنه رو هوش تحلیلی کار کنهزیاد به خودش سختی ندهولی نهم بخونه خیلی سبز تیز ... اگه برا نمونه بخواد بخونه ک مپلکس و آی تی بدردش میخوره؟چون ششم ب هفتم میخواست بخونه برای تیزهوشان همینا بود اسم کتابا اکانت تعطیل
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1952 ممنون عزیزم💓حالا تا ی حدی از مشاورشون سوال میکنمسعی میکنم مشاور جدا بگیرم براش خواهش میکنم عزیزم اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1952 اگه برا نمونه بخواد بخونه ک مپلکس و آی تی بدردش میخوره؟چون ششم ب هفتم میخواست بخونه برای تیزهوشان هم ... تو نمونه۱۸ درصد تحلیلی۳۲ درصد معدل پایانیسایر میشه تحصیلیاگه فقط نمونه میخواد بیشتر تمرکزش روی تحصیلی باشهتیزهوشان ۵۰ تحصیلی ۵۰ تحلیلی اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9614 تو نمونه۱۸ درصد تحلیلی۳۲ درصد معدل پایانیسایر میشه تحصیلیاگه فقط نمونه میخواد بیشتر تمرکزش روی تحصیل ... اهااا درستهممنون💓 اکانت تعطیل
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2755 تو ایران که بازارکار خاصی ندارهولی خارج،رو سر میبرناگه میخوای بخونی توصیه من اینه دانشگاه آزاد بخونی،که مدرکت آزاد باشه.اگه دولتی بخونی باید دوبرابر آزاد پول بدی تا مدرکتو آزاد کنیسطح علمی دانشگاه آزادم از خیلی دانشگاه های دولتی بهتره.خیلیم سختگیری میکنن و فکر نکن کیلویی نمره میدنهمه کشورا مهندس میخوان. من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1876 کتاب چی میرنی؟من خیلی سبز و نشر الگو به منبع خاصی اکتفا نمیکنم هر چی دستم بیاد میزنم اما اولویتم با همین فرمول بیسته گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1952 به منبع خاصی اکتفا نمیکنم هر چی دستم بیاد میزنم اما اولویتم با همین فرمول بیسته آها باز من ترجیحم اینه یه کتاب بجویم برم بعدی اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9614 تو ایران که بازارکار خاصی ندارهولی خارج،رو سر میبرناگه میخوای بخونی توصیه من اینه دانشگاه آزاد بخونی ... چقدر هزینه برا آزاد سازی مدرک میخاد اکانت تعطیل
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1876 آها باز من ترجیحم اینه یه کتاب بجویم برم بعدی من هم هوینم منظورم این بود که به یه منبع خاص اکتفا نمیکنم. هدفت چیه؟ گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1876 آها باز من ترجیحم اینه یه کتاب بجویم برم بعدی پناه جون ببخشید من باید برم کلاس یه دو ساعت دیگه میام حرف میزنیم. گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1952 من هم هوینم منظورم این بود که به یه منبع خاص اکتفا نمیکنم. هدفت چیه؟ کامپیوتر یه دانشگاه معتبر ترجیحا تو پایتخت کشورشریف/امیر کبیرالبته میدونم خیلی سخته هااا نشد پشت کنکور میمونم ولی میارم اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1952 پناه جون ببخشید من باید برم کلاس یه دو ساعت دیگه میام حرف میزنیم. برو عزیزم موفق باشی اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2755 چقدر هزینه برا آزاد سازی مدرک میخاد امسال دو میلیارد،دو و پونصد اینا من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9614 امسال دو میلیارد،دو و پونصد اینا /:بابا بعید میدونم اینقد بخادخیلیا مهاجرت کردن با سی و خورده ای آزاد سازی کردن مدرکشون اکانت تعطیل
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9614 امسال دو میلیارد،دو و پونصد اینا الان زدم گوگل برا رشته های مهندسی چهل میلیون بیشتر نبود اکانت تعطیل