2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 77 پست
ببخشید گفتین یکی از اقوامتون مهاجرت کرده میخواستم ببینم هزینه آزادسازی مدرکش چقدره

نمیدونم بخدا من نپرسیدم اینارو ازش کلا تو این دوسال تو عقد حنا بندون دیدمش عروسی

تا اون موقع قیمتا تغییر میکنه همه چییی شاید اصلا کشورا مهاجر نخوان 

الان تمرکزتون رو نمونه و تیز

بعد کنکور

بعد مهاجرت باشه

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو عزیزم موفق باشی

سلام ببخشید من ازکلاس که اومدم برقامون رفت تا دو،سه ساعت بعدش هم نت واقعا ضعیف بود نتونستم بیام. 

موفق بای من هدفم کامپیوتر نیستش انرژی هسته ای یا هوافضا میخوام بخونم اما من هم مثل شما اولویتم با دانشاه های تاپ هستش. 

موفق باشی  

کلاس هم میری یا فقط خودت میخونی؟ 

من هم خودم میخونم هم کلاس های تحت نظر مدرسه مون رو میرم. 

اساتید معروف و تایید شده رو میارن.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

سلام ببخشید من ازکلاس که اومدم برقامون رفت تا دو،سه ساعت بعدش هم نت واقعا ضعیف بود نتونستم بیام. موف ...

خواهش میکنم عزیزم اتفاقا منم درگیر بودممم

منم نمونه میخونم ولی حس میکنم مدرسه به تنهایی کافی نیست 

عمدتا سر کلاساشون فقط مرور میکنم

اساتید مجازی استفاده میکنم و آزمون میدم 

خواهش میکنم عزیزم اتفاقا منم درگیر بودممممنم نمونه میخونم ولی حس میکنم مدرسه به تنهایی کافی نیست عمد ...

آهان کار خوبی میکنی. 

ما آموزشگاهی که تحت نظر مدرسمون هستش آزمون هم ازمون میگیره اما من خودم هم تو خونه میخونم چون همه یعنی همه که نه ۸۰ درصد دبیرستانی ها یا هزینه کلاس کنکور میدن یا مدارس غیر انتفاعی میرن یا مثل من و شما نمونه یا تیزهوشان اما همشون رتبه برتر نمیشن پس اینکه برنامه ریزی داشته باشی و خودت هم تو خونه بخونی خیلی مهمه. 

و در آخر اینکه خیلی ها به بودن ما تو سایت گیر میدن اما خب من تا حالا تداخلی با برنامم و درسم ایجاد نکرده مدیریت میکنم و اینکه احساس میکنم تو این دو سالی که وارد فضای مجازی شدم برام مفید هم بوده. 

اگر شما مایل باشی میتونیم با هم در ارتباط باشیم از اونجایی که هم رشتمون یکیه هم هدفمون دانشگاه شریف.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

آهان کار خوبی میکنی. ما آموزشگاهی که تحت نظر مدرسمون هستش آزمون هم ازمون میگیره اما من خودم هم تو خو ...

آره موافقم مدرسه ایی که توش درس میخونیم شاید فقط ۱۰. درصد مارو جلو ببره بقیش همه تلاش های خودمونه..

آره خیلیم عالیه باهم درارتباط باشیم 

آره موافقم مدرسه ایی که توش درس میخونیم شاید فقط ۱۰. درصد مارو جلو ببره بقیش همه تلاش های خودمونه..آ ...

پس اگه اجازه بدی بهت درخواست دوستی میدم یا خودت بده. 

الان زدم گوگل برا رشته های مهندسی چهل میلیون بیشتر نبود

آره حواسم نبود

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
/:بابا بعید میدونم اینقد بخادخیلیا مهاجرت کردن با سی و خورده ای آزاد سازی کردن مدرکشون

هر ترم۸تومن

تعداد ترمارو بابد ضربدر هزینه آزادسازی هر ترم کنی

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
/:بابا بعید میدونم اینقد بخادخیلیا مهاجرت کردن با سی و خورده ای آزاد سازی کردن مدرکشون

هر ترم۸تومن

تعداد ترمارو بابد ضربدر هزینه آزادسازی هر ترم کنی