2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

712 بازدید | 77 پست

بنظرتون بازار کارش چطوره؟

آینده شغلیش تو خارج از کشور چطوره؟

برای مهاجرت راحت هست بعد کنکور؟

شرایطش برا مهاجرت چجوریه چه کشورایی پذیرش دارن

اکانت تعطیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر علاقه داشته باشی و البته تلاش زیاد توی ایران هم بیکار نمیمونی. 

و البته دانشگاهی که توش درس میخونی هم خیلی تاثیر داره.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

من خودم رشتم ریاضیبازارکار نمیدونم واقعاولی بشدت مهاجر پذیرهمعمولا دانشگاه معتبر بورسیه میشن

آینده شغلیش توی خارج از کشور چجوریه؟

اطلاعی از هزینش ندارین؟

اکانت تعطیل

آینده شغلیش توی خارج از کشور چجوریه؟اطلاعی از هزینش ندارین؟

تو خارج از کشور که عالیه.

من پسر خالم ارشدشو مهندسی پزشکی تهران خوند انگلیس بورسیش کرد الان تو لندن درس میخونه

هزینه چی؟

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
اگر علاقه داشته باشی و البته تلاش زیاد توی ایران هم بیکار نمیمونی. و البته دانشگاهی که توش درس میخون ...

من خودم رشتم ریاضی فیزیکه و امسال دارم میرم یازدهم و چون خیلی رشتم و البته هدفم رو دوست دارم با اینکه اطرافیان خیللی انرژی منفی میدن اصلا پشیمون نیستم. 

دلم میخواد مهاجرت کنم اگر شرایط جور بشه اما خانواده مخالفن و توجیهشون هم اینه میخوای مارو تنها بذاری

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

تو خارج از کشور که عالیه.من پسر خالم ارشدشو مهندسی پزشکی تهران خوند انگلیس بورسیش کرد الان تو لندن د ...

پسرخالتون فقط برای تحصیل رفته یا کلا قصد داره لندن بمونه؟ 

من خودم رشتم ریاضی فیزیکه و امسال دارم میرم یازدهم و چون خیلی رشتم و البته هدفم رو دوست دارم با اینک ...

من برای دخترم میگم همش میگه من ایران نمیخوام بخونم و فلان خودمم راضی نیستم چلی خب دیگه هدفشه کاری نمیتونم کنم دلم نمیاد اذیتش کنم

همش میپرسه در مورد رشته ها

اکانت تعطیل

پسرخالتون فقط برای تحصیل رفته یا کلا قصد داره لندن بمونه؟

هنوز سربازی نرفته برای همین مهاجرت موقته باید بیاد ایران سربازیشو یا پول یا هرچی آزاد کنه‌

و اینکه با یکی از همکلاسیاش که انگلیسیه هم ازدواج کرد قصد اومدن نداره مکه بیاد کاراشو کنه

من برای دخترم میگم همش میگه من ایران نمیخوام بخونم و فلان خودمم راضی نیستم چلی خب دیگه هدفشه کاری نم ...

من خودمم همینه هدفم 

میخونم که مهاجرت کنم حالا نکران نباشید به مرور زمان اطلاعات دستتون میاد

هنوز سربازی نرفته برای همین مهاجرت موقته باید بیاد ایران سربازیشو یا پول یا هرچی آزاد کنه‌و اینکه با ...

ایشون توی ایران کنکور دادن دیگه ؟

و اینکه آیا تو ایران هم دانشگاه رفتن یا مستقیم بعد کنکور رفتن؟

اکانت تعطیل