2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 77 پست
ایشون توی ایران کنکور دادن دیگه ؟و اینکه آیا تو ایران هم دانشگاه رفتن یا مستقیم بعد کنکور رفتن؟

کنکور دادن تا فوق دیپلم که مشهد ازاد میخوند

بعدش نشست خوند مهندسی پزشکی تهران آورد ارشدشو 

بعد بورسیه

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای دخترم میگم همش میگه من ایران نمیخوام بخونم و فلان خودمم راضی نیستم چلی خب دیگه هدفشه کاری نم ...

چقدر خوب. 

من هم مامانم مثل شما هوام رو داره اما بابام نه

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

میگن تمکن مالی میخاد؟

بله فکر میکنم میخواد بلاخره مهاجرت اونقدرام آیون نیست ولی ارزش داره خرج کنید پول بهتون ۱۰۰ برابر بر میگیرده

دخترتون نهمه؟از الان میخونه؟

چندمی؟

امسال میرم یازدهم. 

مامانم چون خودش تحصیلکرده ست هوام رو داره و انتخاب رشته و اینا رو هم به عهده خودم گذاشت بابام هم تحصیل کرده ست اما مستبده خییییلی. 

با رشته های مهندسی مخالفه اما خب من هدفم رو مشخص کردم.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بله فکر میکنم میخواد بلاخره مهاجرت اونقدرام آیون نیست ولی ارزش داره خرج کنید پول بهتون ۱۰۰ برابر بر ...

چقدر پول میخاد که به عنوان تمکن مالی باشه

کمتر از ۵۰۰ میل هست؟

نه عزیزم از بچگی ریاضی خیلی دوس داره 

امسال تازه میره هشتم 

بین طراحی لباس و ریاضی مونده 

رو ریاضی مصمم تره

اکانت تعطیل

امسال میرم یازدهم. مامانم چون خودش تحصیلکرده ست هوام رو داره و انتخاب رشته و اینا رو هم به عهده خودم ...

کار خوبی میکنی که روی هدفت مصممی عزیزم

کاری کن بهت افتخار کنه 

اکانت تعطیل

عزیزممامانت باهاشون حرف بزنه اوکی تر میشن

مامانم که زیاد صحبت میکنه باهاش  و خیلی مسائل رو سعی کرده متقاعدش کنه این یه مورد رو نمیدونم بتونه یا نه. 

حالا خیلی نمیتونم توضیح بدم چون مامانم میدونه جایی به اسم نی نی سایت هست ولی عضو نیستش اما ممکنه بشه اگه بفهمه عضوم کاری نداره اما نمیخوام متوجه بشه.

امسال میرم یازدهم. مامانم چون خودش تحصیلکرده ست هوام رو داره و انتخاب رشته و اینا رو هم به عهده خودم ...

منم میرم یازدهم 

منم مامان بابام انتخاب رشته به عهده خودم گذاشتن تا الان که راضیمم

منابع درسیت چیان؟پدرسه تیز یا نمونه تحصیل میکنی؟

منم میرم یازدهم منم مامان بابام انتخاب رشته به عهده خودم گذاشتن تا الان که راضیمممنابع درسیت چیان؟پد ...

نمونه دولتی دارم درس میخونم. 

برای تست زنی مدرسمون کلاس گذاشته اونهارو میرم منبع هم اساتیدمون فرمول ۲۰ رو معرفی کردن

چقدر پول میخاد که به عنوان تمکن مالی باشهکمتر از ۵۰۰ میل هست؟نه عزیزم از بچگی ریاضی خیلی دوس داره ام ...

واقعا نمیدونم عزیزم..

اگه تو ریاضی و فیزیک مستعده حتما این رشته

چون طراحی لباس علاوه بر استعداد هزبنه هاشم زیاده و واقعا باید از لحاظ مدیدت مالی عالی باشی 

خیلیم عالی از الان زوده بزارید تو نهم بلاخره تصمیم نهایی با استفاده از مشاوره ازمونای خود مدرسه میگیره

استارتر به دخترتون بگید حتما بخونه تا مدرسه نمونه یا تیزهوشان بیاره چون توی کنثور رقابت بین مدازس خاصه و مدارس عادی با یکی دوسال پشت کنکورموندن و هزینه های بالا دادن دانشگاه های تاپ میارن اون هم به سختی