rahaaaa318 مدیر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9597 عنوان رشته ریاضی | مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 77 پست بنظرتون بازار کارش چطوره؟آینده شغلیش تو خارج از کشور چطوره؟برای مهاجرت راحت هست بعد کنکور؟شرایطش برا مهاجرت چجوریه چه کشورایی پذیرش دارن اکانت تعطیل 1403/06/01 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9597 واقعا نمیدونم عزیزم..اگه تو ریاضی و فیزیک مستعده حتما این رشتهچون طراحی لباس علاوه بر استعداد هزبنه ... مشاور مدرسشون که هیچ فایده نداره🤦ولی میگه اگر زبان و ریاضی و علوم نبود من اصلا مدرسه نمیومدم اکانت تعطیل
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9597 استارتر به دخترتون بگید حتما بخونه تا مدرسه نمونه یا تیزهوشان بیاره چون توی کنثور رقابت بین مدازس خا ... مشاورشون بهش گفته از همین الان دارم برا نمونه روت حساب میکنمخودشم دوست دارهمیگه هرکاری کنم اشکال نداره فقط ایران نمونم اکانت تعطیل
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1948 نمونه دولتی دارم درس میخونم. برای تست زنی مدرسمون کلاس گذاشته اونهارو میرم منبع هم اساتیدمون فرمول ۲ ... اوکی ممنون اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 2284 اوکی ممنون خواهش میکنم. کار مهمی نکردم گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
studios_girl عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 2284 مشاور مدرسشون که هیچ فایده نداره🤦ولی میگه اگر زبان و ریاضی و علوم نبود من اصلا مدرسه نمیومدم من علوم رو هیچ حسی بهش نداشتم یعنی نه دوست داشتم نه بدممیومد اما زبان و ریاضی رو من هم دوست داشتم. فک کنم دخترتون مثل من از درس هنر هم بدش میاد گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
zizi025 عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 2224 من برای دخترم میگم همش میگه من ایران نمیخوام بخونم و فلان خودمم راضی نیستم چلی خب دیگه هدفشه کاری نم ... عه وا تو مامان من نیستی🫡؟البته اون اسمش رها نیس
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1948 خواهش میکنم. کار مهمی نکردم کتاب چی میرنی؟من خیلی سبز و نشر الگو اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1948 مشاور مدرسشون که هیچ فایده نداره🤦ولی میگه اگر زبان و ریاضی و علوم نبود من اصلا مدرسه نمیومدم منم دقیقااا اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9597 من علوم رو هیچ حسی بهش نداشتم یعنی نه دوست داشتم نه بدممیومد اما زبان و ریاضی رو من هم دوست داشتم. ف ... اصلا معلم هنرشون هیچ کاری نمیکته کتاب باز میکنه نشسته میگه اینو بکشینا بالا تا پایین هم بیست میده معلم هنر باید یکم رو بچه کار کنهدخترم میگه زنگای فرهنگ و هنر اصلا سر کلاس واینمیستیم نقاشیمون ده دقه اول میکشیم فوری میایم بیرون ب بهونه مختلف اکانت تعطیل
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9597 عه وا تو مامان من نیستی🫡؟البته اون اسمش رها نیس 😂😂😂😂نه عزیزم رها اسم دخترمه اکانت تعطیل
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9597 کتاب چی میرنی؟من خیلی سبز و نشر الگو اگ دخترم بخاد برا نمونه بخونه از کی بخونه؟امسال خوبه شروع کنه. اکانت تعطیل
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1948 اگ دخترم بخاد برا نمونه بخونه از کی بخونه؟امسال خوبه شروع کنه. هشتم فقط هوش کمپلس و ای تی بزنه رو هوش تحلیلی کار کنهزیاد به خودش سختی ندهولی نهم بخونه خیلی سبز تیزهوشان علومریاضی خودم منبعی نداشتم نمیدونم پرس جو کنیدفارسی کیمیا ادب و طالب تبار اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1948 اصلا معلم هنرشون هیچ کاری نمیکته کتاب باز میکنه نشسته میگه اینو بکشینا بالا تا پایین هم بیست میده مع ... مام تا نهم همینطور بودیم الانم که سر همچین کلیسایی با بچه ها گروهی تست میزنیم اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9597 هشتم فقط هوش کمپلس و ای تی بزنه رو هوش تحلیلی کار کنهزیاد به خودش سختی ندهولی نهم بخونه خیلی سبز تیز ... ممنون عزیزم💓حالا تا ی حدی از مشاورشون سوال میکنمسعی میکنم مشاور جدا بگیرم براش اکانت تعطیل
rahaaaa318 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 9597 مام تا نهم همینطور بودیم الانم که سر همچین کلیسایی با بچه ها گروهی تست میزنیم امسال بعد از زنگ هنر ریاضی داشتناگر ریاضی امتحان داشتن با هم کار میکردن ریاضیبه بچه های ضعیف تر درس میدادناگرم چیزی نداشتن بیکار بودن میرفتن اتاق مشاور یا حیاط اکانت تعطیل