2777
2789
عنوان

تجربه استفاده از داکسی سایکلین

63 بازدید | 7 پست

بچه ها ۵ روزه میخورم صورتم بدتر ریخته بیرون و تیره شده 🥲🥲 دکتر بعم داده تا ۵۰ روز باید بخورم 

بنظرتون ادامه بدم؟؟شدید حالت تهوع دارم رنگم زرد شده و اصن انرژی ندارم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

میتونم بپرسم جوشات چه شکلیه ؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر پوستی بود.فقط قبل پریودی دردناک و قرمز میزنه بیرون اونم یکی دوتا

خب جوشهات هورمونی 

قبل تجویز ازت آزمایش هورمونی گرفت ؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

مامان من قبلا ایرانیش رو میخورد و بخاطر حالت تهوع خییلی اذیت میشد .

من خودمم واسه جوشام دکتر تجویز کرد به یکی از اقوام گفتم خارج از کشور ،آلمانیش رو برام آورد و اصلا اذیت نمیشدم فقط اگه با معده خالی میخوردم یذرههه یذرههه حالت تهوع میگرفتم و روی جوشامم تاثیر خوبی گذاشت واقعا

مامان من قبلا ایرانیش رو میخورد و بخاطر حالت تهوع خییلی اذیت میشد .من خودمم واسه جوشام دکتر تجویز کر ...

وای منک نا میخورم بدن درد و سر گیجه و حالت تهوع 

روزای اول صورتتون جوش میزد ؟من الان یکم جوشا کمتر شده ولی جوش جدید زدم تو این هفته ک خوردم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

نه همینجوری نوشت

به دکترت بگو اول تمام آزمایشات و بنویسه هم هورمونی هم کبدی من خودم رفتم دکتر واسه جوشای صورتم اول ازم آزمایش گرفت بعدش ۱۰ روز بهم گفت داکسی استفاده کن دو سه روز اول جوشام بیشتر شد اما تاثیر آنچنانی نداشت بعدش دکترم بهم نورم اسکین داد و الان تحت درمانم هر ۳۰ روز یکبار هم آزمایش میدم