2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا برا من دقیقا همونی شد که اون موقع میخواستم ولی الان پشیمونم میگم کاش نیمه فانتزی میخواستم

خوشبحالت جا من بودی چکار میکردی🥹 تو فامیل هیچکس حتی متوجه نشد ک عمل کردم.هر ماهم جا اینکه کوچکتر بشه گنده تر میشه 

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

خوشبحالت جا من بودی چکار میکردی🥹 تو فامیل هیچکس حتی متوجه نشد ک عمل کردم.هر ماهم جا اینکه کوچکتر بش ...

برادر منم چندسال پیش عمل کرد ولی سریع بینیش رشد کرد به حالت قبل برگشت بعضیا اینطورین یکی از دوستامم بینیش رشد کرد مثل قبلش شد

نه تقریبا استخونی بود

بیتی من گوشتی موندم طبیعی عمل کنم یا نیمه فانتزی. دکترم میگه ی قوس خیلی ملایم بده و اینکه میگن بعد چن سال چن سانت میفته بینی. ولی نیمه فانتزی ک س بینی بره بالا هم دوست ندارم 

خوشبحالت جا من بودی چکار میکردی🥹 تو فامیل هیچکس حتی متوجه نشد ک عمل کردم.هر ماهم جا اینکه کوچکتر بش ...

بیتی من گوشتی موندم طبیعی عمل کنم یا نیمه فانتزی. دکترم میگه ی قوس خیلی ملایم بده و اینکه میگن بعد چن سال چن سانت میفته بینی. ولی نیمه فانتزی ک س بینی بره بالا هم دوست ندارم

حتما زیادی طببعی عمل کردی. دوست منم طبیعی عمل کرد تغییری نکرده البته دکترش هم خوب نبود. مطب ی دکتری رفتم خانمه بینیش گوشتی بود طبیعی عمل کرده بود انقد کوچیک و باریک شده بود 

بیتی من گوشتی موندم طبیعی عمل کنم یا نیمه فانتزی. دکترم میگه ی قوس خیلی ملایم بده و اینکه میگن بعد چ ...

بینی من اصلا تکون نخورده از وقتی عمل کردم الان ۱۱ ساله،من باشم نیمه فانتزی عمل میکنم احساس میکنم چهره آدم شیکتر میشه