2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

121 بازدید | 22 پست

اینکه به بدی های دیگران فکر کنید یا از رفتارهاتون تو لحظه ای ناراحت باشید واحساس کنید خودتون کوچیک کردین

اینکه نمیتونید کسیو ببخشین وارتباط بگرین باهاش مثلا من وقتی خانواده شوهرم ناراحتم کردن بچمم نمیفرستم سمتشونـ

یا بی حوصله باشید احساس کنید مثلا ب اون چیزی ک میخواسین نرسیدین یا فکر کنید مثلا حیف کنید بخاطر این اعتماد ب نفستون بیاد پایین 

بنظرتون دوقطبیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در حدی ‌که اگه مواظبت نباشن مشروب و مواد مخدر مصرف کنی یا دلت بخواد ماشین رو بندازی از دره پایین فقط ...

نه اتفاقا ادم ترسویی هستم مثلا رانندگی تند باشه وحشت دارم 

در حدی ‌که اگه مواظبت نباشن مشروب و مواد مخدر مصرف کنی یا دلت بخواد ماشین رو بندازی از دره پایین فقط ...

یعنی هرکسی معتاد هست دو قطبی هست مثلا کسایی که ترک میکنن باز میرن سراغ مواد همینطوری این چرخه ادامه دارباشه

یعنی هرکسی معتاد هست دو قطبی هست مثلا کسایی که ترک میکنن باز میرن سراغ مواد همینطوری این چرخه ادامه ...

خوندم اون تاپیکتون رو نه شما مطمعن باشید که دو قطبی نیستید

نه اصلا اینجور نیست که معتاد ها دو قطبی باشن ولی کسایی که دو قطبین ممکنه که معتاد بشن

اختلال دو قطبی دو دوره داره یکیش مانیا که براتون توضیح دادم یکیش هم افسردگی که خب قطعا میدونید چجوریه 

ازوقتی از خانوادم دورشدم اینجوری شدم تقریبا یاد گدشته میفتم زیاد حرص میخورم

دیگه بالاخره گذشته عزیزم سعی کن بهش فکر نکنی باشگاه برو پیاده روی برو کلا کارهایی که خوشحالت میکنه انجام بده

ویتامین دی و آهن هم حتما استفاده کن

خوندم اون تاپیکتون رو نه شما مطمعن باشید که دو قطبی نیستیدنه اصلا اینجور نیست که معتاد ها دو قطبی با ...

چی بگم والا میگم زیاد ب غم هام و ادمای گدشته وکسایی بهم بدی وبی احترامی کردن وفکری میشم بعد استانه تحملم میاد پایین وسر بچه وشوهرم خالی میکنم