2777
2789
عنوان

زرتشتیان

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 189 پست
بدگویی چرا چیزی که حقیقت هست بدگویی نیست من توهینی به این دین نکردم چیزیایی که تو منابع معتبر خوندمو ...

توی منابع معتبر نخوندین که مانوی ها با زرتشتی ها کاملا متفاوت هستن؟

توی کتاب مرحوم مطهری کاملا دقیق و واضح نوشته شده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

در ضمن اگه از اسلام دینتو به دین دیگه تغییر بدی مجازاتت مرگه بنابراین جایی آشکارا در این مورد صحبت نکن

من خودم عاشق زرتشتم اما اسلام رو قبول دارم یعنی عشق و علاقه ای که به معصومین دارم اجازه نمیده به دین دیگه ای فکر کنم هر چند تحقیقانی هم داشتم ولی شبهه هایی که به اسلام وارد می کنن اکثرا منطقی نیست و معتقدم خیلی از فتواها و اعتقاداتی که باعث شده مردم از دین زده بشن دروغی بیش نیست و یه روزی این افراد مشتشون باز میشه و واقعیت دین واضح تر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاحالا در زدی گفتی آب بده و ندادن ?

ول کن بابا چند سال پیش بچه های ما اردو رفته بودن ماشینشون خراب شده بود. میگفتن انقد در یه مسجده رو زدیم گفتیم بزارید شب اینجا بمونیم راشون نداده بودن‌

چنتا دختر مونده بودن کنار خیابون

من بحثی با شما ندارم چون در هیچ مسجدی بجز برای نماز هیچ جای ایران باز نیست. 

درسته گلم اما اجداد ما جوریخدا رو دوست داشتند و براشون عزیز بوده هر جا که یزدلن اولویت باشه اونجا جا ...

اگه تونستی کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران رو بخون فصل اولش خیلی نوشته

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

اگه اون موقع هم دین اسلام بود اونا هم دین اسلام رو قبول میکردن.اگه از دین اسلام خارج بشی آخرتت رو نا ...

بود اما قبول نکردند مگه پیش خسرو پرویز نرفتند

توطئه تاریخی درست کردید چون با نام خسرو شروع نکردند دین و قبول نکرده 

اسلام اومده گفته ما به دختران احترام میزاریم خسرو گفته دختران ما الاهه هستند گفته ما خدارو قبول داریم گفته که ما از زمان کوروش بزرگ یکتا پرست بودیم 

گلم زرتشت هم جزوی از بهترین دین ها هست

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

توی منابع معتبر نخوندین که مانوی ها با زرتشتی ها کاملا متفاوت هستن؟توی کتاب مرحوم مطهری کاملا دقیق و ...

دارم شخصیت ها رو مثال میزنم . کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران از همین دکتر مطهری هست فصل اولش رو میتونی بخونی 

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

توی منابع معتبر نخوندین که مانوی ها با زرتشتی ها کاملا متفاوت هستن؟توی کتاب مرحوم مطهری کاملا دقیق و ...

من یه جا خوندم خانم هایی که پریود میشدن خیلی نجس میدونستن و از شهر حارج میکردن ایم مال کدوم گروهه؟

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

خونده ام بیشتر هم خونده امبه اسلام هم معتقدم ولی میدونم برای اثبات اسلام نباید از سایر ادیان یکتاپرس ...

زرتشتیان مگه دوتا خدا ندارن؟! 

اهورامزدا خدای خوب.. 

اهریمن خدای بد

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌

درمورد غسلشون اطلاع دقیقی ندارم ولی میدونم زن ها رو در دوران پریودی خیلی ناپاک میدونن و گاهاًاز جامعشون دور میکنن و گاهی به عنوان کفاره بعضی از گناهانشون دختران یا خاهر یا همسر شخص گناهکار باید در اختیار موبد قرار بگیره 

کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

بود اما قبول نکردند مگه پیش خسرو پرویز نرفتندتوطئه تاریخی درست کردید چون با نام خسرو شروع نکردند دین ...

خیلی برای دین زرتشت و پیراونش احترام قائلم

ولی وقایع تاریخی باید با دقت خوند در این حدم نبوده که میگی

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

دارم شخصیت ها رو مثال میزنم . کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران از همین دکتر مطهری هست فصل اولش رو میت ...

بزرگوار گفتم که خونده ام 

۲۳ سال که این کتاب در پاسخ به اونه هم خونده ام

وظیفه هر فرد مطالعه در مورد دینش هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
لطف میکنی

عزیزم یجور استرس تو وجودت داری در مورد اینده نگرانی ولی نگران نباش دیر یا زود ولی یه شغل خوب داری