2777
2789
عنوان

زرتشتیان

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 189 پست
دین اسلام کاملترین دینه بعد میخوای دینت رو عوض کنی؟ مثل این می مونه که شما درس رو کامل خوندی و تموم ...

نمیدونم این چه حسی اومده تو وجودم 

من از بچگی تاریخ و دوست دارم(البته تاریخ ایران) شاید اون تاثیر گذاشته😅

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس اهورا، مزدا چه کارن؟!

خدا رو با نام اهورا مزدا می‌شناختند عزیزم

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

پس اهورا، مزدا چه کارن؟!

دو نفر نیستن

اهورامزدا نام خدا و آفریننده جهان هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چه چیز بدی دارند از ایران باستانه دیگه ما هممون یه زمانی نسل مون زرتشت بودیم

بله ولی دین آبا و اجدادمون بوده . خدا چندین بار در مورد اینکه دنباله رو گذشتگان نباشید و با آگاهی انتخاب کنید توضیح داده و مسلمانان رو در قضیه تغییر قبله از مکه به بیت المقدس امتحان میکنن که ببینن دنبال سنت های گذشته رو میگیرن یا پیرو دستور خدان . یجا هم گفته گیریم که ابا و اجداد شما هدایت نشده بودن و هیچ چیز نمیدونستن شما هم باید پیرو اونها باشی? 

درمورد مفاسد بزرگان زرتشت تو نت بخون در صورتی که چنین مطالبی در مورد پیامبران ما نیست

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

آتش پرست نیستناین که رو به آتش نماز می خونن بخاطر اینه که یه جهت واحد داشته باشن و هر کسی ساز خودش ر ...

شاید اتش نماد طهارت مثل خاک یا اب برای ما🤔

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

مسلمونم اما زرتشت دوست دارم بشم اما دارم تحقیق میکنم راجبش

سختگیری های نسبت به زن هنگام پریود رو در موردشون بخون.. تا چند روز زن رو نجس و شیطان میدونن و حتی دست حق ندارن بهش بزنن، 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
نمیدونم این چه حسی اومده تو وجودم من از بچگی تاریخ و دوست دارم(البته تاریخ ایران) شاید اون تاثیر گذا ...

اگه اون موقع هم دین اسلام بود اونا هم دین اسلام رو قبول میکردن.اگه از دین اسلام خارج بشی آخرتت رو نابود میکنی.برو درباره دین اسلام تحقیق کن.🙂

تاحالا در زدی گفتی آب بده و ندادن ?

من در میجدو زدم ولی باز نکردن بچم گوله گوله اسک میریخت طفلی دسشویی داشت اقاهه کلید بدیت وایساده بود منو نگا میکرد درو باز نکرد جالبه خودش هز میرفت تو میومد بیرون 

کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

خونده ام بیشتر هم خونده امبه اسلام هم معتقدم ولی میدونم برای اثبات اسلام نباید از سایر ادیان یکتاپرس ...

بدگویی چرا چیزی که حقیقت هست بدگویی نیست من توهینی به این دین نکردم چیزیایی که تو منابع معتبر خوندمو گفتم 

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

نمیدونم این چه حسی اومده تو وجودم من از بچگی تاریخ و دوست دارم(البته تاریخ ایران) شاید اون تاثیر گذا ...

خیلی خوبه

حتما بسیار بخون و در مورد همه ادیان بخون

اگاهی مهم ترین دارایی انسانه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من در میجدو زدم ولی باز نکردن بچم گوله گوله اسک میریخت طفلی دسشویی داشت اقاهه کلید بدیت وایساده بود ...

متاسفانه اینجور ادما کل مردم رو نسبت به دین بدنام میکنن . 

بله ولی دین آبا و اجدادمون بوده . خدا چندین بار در مورد اینکه دنباله رو گذشتگان نباشید و با آگاهی ان ...

درسته گلم اما اجداد ما جوریخدا رو دوست داشتند و براشون عزیز بوده 

هر جا که یزدلن اولویت باشه اونجا جای عشقه

آتش نمادی بوده مثل کعبه ی ما 

اهورا مزدا همون خدای ماست

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
درسته گلم اما اجداد ما جوریخدا رو دوست داشتند و براشون عزیز بوده هر جا که یزدلن اولویت باشه اونجا جا ...

اره قبول دارم خیلی خدا رو با عشق میپرستیدن ولی متولیان این دین یجوری مردم رو زده کردن که قرن 3 تا 7 خیلی ها از دین زرتشت برگشتند