2777
2789
عنوان

کسی ای وی اف یا ای یو آی کرده ؟

10067 بازدید | 46 پست

سلام دوستان لطفا هرکس ivf یا iui انجام داده تجربش رو بیاد بگه چجوری انجام میدن آیا درد داره من می خوام توی بیمارستان صارم انجام بدم اما استرس دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوبار iui کردم یک بار درد داشت یک بارم اصلا نفهمیدم بستگی داره دکترت چطور تزریق انجام بده شما ای ...

من فعلا دارم آزمایشای اولیه رو انجام میدم تا مشخص بشه کدومشون رو میتونم انجام بدم

iui که خیلی راحت

مثل یه تست پاپ اسمیر

ivf هم مراحل پانکچرش هست که سخت تره اونم با بیهوشی انجام میشه، شما درد حس نمیکنی، 

انتقالش راحت هست

ولی این وسط بعد بیهوشی ،یا هایپر شدن، یا همون تحریک زیاد تخمدان امکان داره اذیتت کنه

در کل ان شاالله که مثبت باشه سختیهاش فدای سرت

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
iui که خیلی راحت مثل یه تست پاپ اسمیر ivf هم مراحل پانکچرش هست که سخت تره اونم با بیهوشی انجام میش ...

هایپرشدن یعنی چیکار می کنند مگه چجوری تخمک رو تحریک می کنند که اذیت می کنه

بعضیها حساس تر هستن، تحمل دردشون پایین تره

دوز داروشون زیاد هست، تخمدان زیاد تحریک میشه، تخمک زیادی میسازه، همون باعث درد میشه، البته درد قابل تحمل، نه که فکر کنی دردهای انچنانی

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.