2777
2789
عنوان

کسی ای وی اف یا ای یو آی کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10070 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم iui شدم هم ivf، 

iui که دردی نداره مثل معاینه میمونه

ivf ولی مصرف داروهاش آزاد دهنده هست خیلی آمپول باید بزنی و قرص بخوری بعد هم مرحله تخمک کشی که با بیهوشی انجم میشه و شاید بعدش یکم دل درد داشته باشی ولی اگه در اثر مصرف داروها تخمدانها بیشتر تحریک شن و تخمک بیشتری تولید کنن معمولا بیشتر از 17 تا ، میگن هایپر که من یه بار هایپر شدم نمی تونستم راه برم شکمم باد کرده بود دولا دولا راه میرفتم و اگه هایپر هم بشی انتقال رو به تعویق میاندازن. انتقال ولی درد نداره مثل همون معاینه میمونه

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
بدون مشکل من یه دختر هفت ساله دارم که راحت باردار شدم ولی این یکی الان سه ساله نمیشه هیچ مشکلی هم ند ...

ان شااله که میشه عزیزم

صبور باش....

پس ماها که تو حسرت همون یکیش هم موندیم چی بگیم؟؟؟

آروم باش و بسپر به خدای حکیم

بدون مشکل من یه دختر هفت ساله دارم که راحت باردار شدم ولی این یکی الان سه ساله نمیشه هیچ مشکلی هم ند ...

همسرت آزمایش داده.البته باید آزمایشش در مراکز ناباروری باشه

چون مشکل ما همسرم بود که اونم توی آزمایشگاههای معمولی اوکی بود ولی وقتی خواستیم ای یو ای کنیم متوجه شدیم مشکل داره و بهمون گفتن باید در مراکز ناباروری آز بدید

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
بعد از ivf ایتراحت مطلق باید باشه؟؟؟ آخه من نمیخوام به کسی بگم حتی به مامانم

استراحت مطلق باشی بهتره...همه اینارو میگن نیاز نیس ولی من میگم باشه چون انجام دادم که موفق شدم

ایاراحت کن بلند شو خم نشو..توالت فرنگی داسته باش یک هفته...غذای ساده بخور که یبوست نگیری..چیز گرم نخور مثل زعفران و اینا

از بلاتکلیفی متنفرم چون یکی دارم خیلی اذیت میشم اخه دلم به حال دخترم میسوزه وقتی میبینه یکی خواهر برادر داره یا اینکه بهم میگه مامان بچه هام خاله و دایی ندارن یا میگه منو دوست نداری وگرنه برام یه ابجی یا داداش می اوردی

همسرت آزمایش داده.البته باید آزمایشش در مراکز ناباروری باشه چون مشکل ما همسرم بود که اونم توی آزمای ...

بیرون که اکی بود ولی قراره پنجشنبه بره کلینیک ناباروری صارم انجام بده 

شما نتونستید iui انجام بدید؟

استراحت مطلق باشی بهتره...همه اینارو میگن نیاز نیس ولی من میگم باشه چون انجام دادم که موفق شدم ایار ...

منکه نمیتونم استراحت مطلق داشته باشم اخه دختر مدرسه ای دارم باید ببرمش بیارمش