2777
2789
عنوان

کسی ای وی اف یا ای یو آی کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10070 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیرون که اکی بود ولی قراره پنجشنبه بره کلینیک ناباروری صارم انجام بده  شما نتونستید iui انجام ...

چرا انجام دادیم ولی خوب نتیجه نگرفتیم

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
مشکل همسرتون چی بود حرکت اسپرمش کم بود یا تعدادش؟؟؟ مگه اول نباید مشکل برطرف بشه بعد iuiبشه؟

به ما که نگفتن اول مشکل برطرف شه چون تازه همونجا متوجه شدیم که همسرم مشکل داره.هم تعدادش کمه هم سرعتش نرمال هم فقط 3% داشت.

اون موقع که ای یو ای کردیم تو بیمارستان آبان یه مایعی زدن به اسپرم بععد اسپرمهای بد رو جدا کردن ولی خوب فایده نداشت

من آی یو آی انجام دادم. موقع انتقال زیاد درد نداشت اما بعدش که اومدم خونه زیر دلم خیلی درد گرفته بود که دولا دولا راه میرفتم و اصلا نمیتونستم تکون بخورم اما 2 روزه خوب شد. ولی متاسفانه جواب نگرفتم 😟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

سلام 

یه سوال داشتم لطفا جوابم رو بدین

اینکه من الان روز 14 پریودمه و عکس رنگی و سونو واژینا و تست pctانجام دادم و منتظرم تا پریود بشم تا آزمایشم رو انجام بدم یعنی ماه بعد برای انجام آی وی اف آماده نمیشم ؟

معمولا چند روز طول میکشه تا جواب آزمایش بیاد منظورم اینه که روز دوم پریودم آزمایش دارم جوابش بیاد همون ماه ممکنه تخمک کشی رو انجام بدن؟؟؟یا میذارن برای ماه بعدش؟

سلام  یه سوال داشتم لطفا جوابم رو بدین اینکه من الان روز 14 پریودمه و عکس رنگی و سونو واژینا ...

خود پروسه آی وی اف دو نوع هست 45 روزه یا 15 روزه بستگی به بدنت و جواب آزمایشها و نظم پریودت داره.ولی تا آزمایشها آماده شه و تو سیکل قرار بگیری 1،2 ماهی طول میکشه

خود پروسه آی وی اف دو نوع هست 45 روزه یا 15 روزه بستگی به بدنت و جواب آزمایشها و نظم پریودت داره.ولی ...

ولی جواب همشون اماده است بجز همون ازمایشی که باید روز دوم پریودم بدم که اونم دیگه فکر نکنم بیشتر از سه هفته دیگه طول بکشه یعنی تا پریود بشم تا بدم و جواب اماده بشه میشه تقریبا سه هفته یعنی ممکنه اون موقع سیکلش شرع بشه؟؟؟

شاید دکترت شروع کنه برات

برای من که دکترم انقدر سرش شلوغ بود جوابها رو بردم برای سیکل بعدی شروع کرد البته موعد پریم هم گذشته بود و نمیتونست شروع کنه چون مثلا میگن از روز 3 یا 5 پرییودت آمپول بزنی که برای من گذشته بود یا میگن از روز 3 یا 5 قرص ال دی بخوری.اگه سیکلت 45 روزه باشه اول ال دی میخوری بعد آمپول میزنی اما سیکل 15 روزه متفاوته