2777
2789
عنوان

مو زیرپوستی

21483 بازدید | 64 پست

سلام کمکککککک

من همه روشهای اصلاح موهای بدن امتحان کردم بازم موهای زیر پوستی درمیاد مثل حالت جوش که خیلی بده.شما درمانی سراغ دارید؟

اینم بگم هرقسمت بدنم زدم همینجور شد بجز دستم و زیر بغل با ژیلت که زود ب زود درمیاد

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به همین درد دچارم راهش چیه؟ من شنیدم باید کیسه بکشیم

من یه مدت طولانی کیسه کشیدم فایده نداشت،، خیلی بده،،

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

من که دیگه دیوونه شدم دلم میخواد تمیز باشم ولی بخاطر این موضوع دیربه دی به خودم میرسم بعدم تا یه ماه باید سوزن دستم باشه موهارو دربیارم

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

خب لیزر کنید. منم اینجور بودم حالا دیگه راحت شدم

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

من از داخلش مو در نمیاد بعضی دون دونا بصورت لک قهوه‌ای مونده،،بعضیاشم تو حمام فشار میدم حالت چرک قهوه ای بیرون میاد 😷

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
براي من 100% جواب داده

بگو، راه حلشو بگو،پلیز 

خب لیزر کنید. منم اینجور بودم حالا دیگه راحت شدم

همه ی بدن که نمیشه لیزر کرد..از گردن به پایین

من قسمت بيكيني اونم كشاله هام رو اين مشكل بشدت داشتم 

بعد از اينكه خودتونو شيو كردين از حموم كه اومدين بيرون حتي حوله هم نكشين اونجا براي خشك كردن 

بعد يه پماد هست بنام فلئو سينولون بگيرين بمالين بعد شورت بپوشين 

و يه 3-4 ساعت ديگه دوباره پماد رو بزنين 

من 100% ديگه جوش نزدم و زير پوستي هم نشد

دلم را كساني شكستند كه هرگز دلم به شكستن دلشان راضي نمي شد ...
من از داخلش مو در نمیاد بعضی دون دونا بصورت لک قهوه‌ای مونده،،بعضیاشم تو حمام فشار میدم حالت چرک قهو ...

بعضیاش چرک میکنه

من از یکی شنیدم گفت بعد از اصلاح بدنتون رو با روغن چرب کنید دیگه زیر پوستی نمیشه

حالا اینم امتحان کن شاید جواب داد

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای