بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
يه چيزي رو رك بگم ؟ اپيلاسيون همينه مگر اينكه از روي پوست شيو كني
من قبلاً اپیلیدی میزدم که کشاله رونام شد پر از جوش زیرپوستی،، دیگه نزدم، فقط با موم انجام دادم ماهی یبار،،،حالا که شما میگین واقعا موثره،ژیلت میکشم روشم این پماد میزنم
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
من رو باسنم جوش دارم همه هم زیرپوستی و دردناک ولی روم نمیشه برم دکتر
منظورت جوش زیرپوستیه؟
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
چند تا تاپیک پایین تر در مورد جوش زیرپوستی گفته بود البته صورت ؛یکی نوشته بود پماد ایکتیول خیلی موثرهههههه
دومیش ؛ یه نفر دیگه از صابون مایع ضدجوش کلیون راضی بود
متاهلا براي اپيلاسيون بدترن چون بايد يكماه پشمالو بموني
اره برا متاهلا سخته،،ولی برا من نه،چون مجردم
نگا شما اگه هدفت از بین رفتن اون زیر پوستیا هست که دو بارم لیزر کنی برات کافیه. موهات زیر پوستی دیگع در نمیاد. اما من حوصله اصلاح نداشتم رفتم لیزر. الآن که خیلی ارزون شده اون موقع جلسه ای ۱ تومن بود. حالا فکر نمیکنم کل جلساتت با هم بیشتر از ۳ تومن بشه. البته اگه تهران بری
اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄