nasrin76 مدیر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 2868 عنوان مو زیرپوستی | مشاهده متن کامل بحث + 21504 بازدید | 64 پست سلام کمککککککمن همه روشهای اصلاح موهای بدن امتحان کردم بازم موهای زیر پوستی درمیاد مثل حالت جوش که خیلی بده.شما درمانی سراغ دارید؟اینم بگم هرقسمت بدنم زدم همینجور شد بجز دستم و زیر بغل با ژیلت که زود ب زود درمیاد دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵 1396/07/10 | 13:40 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydasalimi عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1 من از داخلش مو در نمیاد بعضی دون دونا بصورت لک قهوهای مونده،،بعضیاشم تو حمام فشار میدم حالت چرک قهو ... مال منم اینجوررررره جوووش زیرپوستی میشه فشارشون میدم آب و خون میاد آجیام میگن دست نزن دقیقا رو خط شورت از جلو واقعا نمیدونم باید برم پیش کدوم دکتر
mina_mp عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 4 نگا شما اگه هدفت از بین رفتن اون زیر پوستیا هست که دو بارم لیزر کنی برات کافیه. موهات زیر پوستی دیگع ... عزیزم من دو جلسه رفتم اما خب اون موها که زیره چطوری در میاد؟؟موندن زیر پوست