2821
2789
عنوان

فیزیک یازدهم 🌵🌵🌵

308 بازدید | 33 پست

کسب بلده عکس بفرستم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفتم چکار کنی که سوالا رو بزن تو گوگل اولاش رو جواب میاد عددا رو تغییر بده

گلم مال دوستمه من رشتم نیست فدات شم نمیتونم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
گفتم چکار کنی که سوالا رو بزن تو گوگل اولاش رو جواب میاد عددا رو تغییر بده

میتونی حل کنی عزیزم ؟ 

سر جلسه گوشی برده😂

نمیدونم گفت نذاشتن فکر نکنم

الان چجوری جوابا رو بهت بگم؟

خواهش میکنم اگه بلدی بگو بنویس 

الان چجوری جوابا رو بهت بگم؟

عزیزم عکس گذاشتم هر کدومو بلدی بگو

چقد راحته واقعا چرا نخونده ؟ دختر من یازدهمه ی همچنین چیزایی بود تو کتاباش بزاربگردم ببینم چی پیدا م ...

چه حیف ، نمی‌دونم گلم من رشتم نیست 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز