2777
2789
عنوان

ازدواج

221 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها من یه دختر ۲۶ سالم و داروسازم مدتیه با کسی در ارتباطم که از همه نظر به هم میخوردیم مدرکش ارشد مهندسیه و فعلا کار ثابتی پیدا نکرده مشکل اصلی همینه ولی خب پسر جدی ایه تو کارش هوش اقتصادی خیلی خوبی داره یه جاهایی حس میکنم یه کم تو مسائلمون باهم به مشکل میخوریم و خب این هم رشته نبودنمون یه جاهایی باعث درک نکردن میشه ولی خب من خودشو شخصیتشو دوس دارم

میشه نظر بدید کلا چیکار میتونم بکنم هم این اختلافای ریز حل شه هم چیکار کنیم مشکل کار زودتر درست شه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت نمیتونی کسیو پیدا کنی ک هیچ اختلافی نداشته باشید

اختلاف داشتن مهم نی مهم اینه ک خیلی بزرگ و غیرقابل تحمل نباشه و اینکه هر دو مهارت کنار اومدن با اختلافا رو داشته باشن

اختلاف‌های ریز که تو اکثر رابطه‌ها هست حتی هم رشته‌ها

کلا وقتی دونفر کنار هم قرار میگیرن اختلاف نظر طبیعیه مهم اینه سرش باهم به تفاهم برسن

مگه شما تفکراتت با همکلاسی‌هات کاملا شبیه همه؟ قطعا نه

پس اصلا فکر نکن اونایی که هم رشته هستن اصلا اختلاف نخواهند داشت

ولی اینکه هنوز شغل مشخصی نداره مهمه واقعا

اگه قصد جدی کردن رابطه رو دارید به نظرم باید قبلش مسئله‌ی شغلش رو برطرف کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب تو رابطه ی جدی ایم باهمسه ساله باهمیم و میبینم همیشه تلاش کردههمچنان منتظریم

اخه کار مهمه واقعا ، نمیدونم چی بگم ، انگار همه جوره اوکیه به جز کار  ، یسری اختلاف هم خب طبیعیه ، بنظر خودت میتونه کار پیدا کنه ؟ ۳سال دنبال کار بوده پیدا نشده ؟ 

چه اختلاف‌های ریزی؟بگو تا ببینیم واقعا ریزه یا شما داری ریز میبینی دکتر جان؟

یه جاهایی من نیاز به مستقل بودن دارم ولی میبینم اون دوس داره همه کارامون دوتایی باشه من شاید بخوام تور با دوستام برم و دوستامم سینگلن ولی ترجیح اون اینه همه برنامه هامون باخم باش

یه جاهایی غیرتی شدنش سر روابط کاری من که البته از نظر من کاملا کنترل شدست ولی خب کنترل شده از نظر اون یکم متفاوت تره!

به عنوان کسی که اشتباهی مثل تو‌داشته میگم ارتباط تون از اول غلط بوده چرا شان خودتو‌ انقدر پایین میاری که با کسی هستیکه ختی شغل نداره در حالی که تو هزار پله ازش بالاتری ، میخوای تا صبح هزار تا مهندس بیکار معرفیت کنم؟