2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 42 پست
عزیزم شان و‌شخصیت برات خونه و زندگی و گوشت نمیشه منم نمیگم بره با ادم بی شخصیت ولی پسری که کار نداره ...

میدونی چیه خیلییی از رابطه های دور و برمو دیدم که سر مسائل دیگه بهم خوردن دوستام از خیلی چیزا ضربه دیدن 

و واقعا آدم امنیه برام 

فقط این قضیه جدی تر شدن رابطه و ازدواجمون معطل کاره البته پول داره ها پولو با سرمایهگذاری و این چیزا در میاره فقط یه کار اسم و رسم دار که خونوادم قبول کنن کم داریم🙃

میدونی چیه خیلییی از رابطه های دور و برمو دیدم که سر مسائل دیگه بهم خوردن دوستام از خیلی چیزا ضربه د ...

عزیزم همه چیزایی که میگی رو من با پوست و استخون درک میکنم که اونارو گفتم چون منم هم عقیده بودم باهات یهو یه تلنگری بهم خورد که دیگه کلا فکرم عوض شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر علاقه اگر یک نفر پر تلاش باشه چی؟ میتونه یه شغل خوب پیدا کنه تو اون رشته؟

اره خب حتما میشه ولی زحمت و انرژی خیلییی بیشتری نسبت به رشته های دیگه میخواد همیشه ی خدا هم مردم از کادر درمان طلبکارن هیچکسم متوجه شیفتای سنگین و شرایط کاری سختش نیست همه میگن میدونستین دیگه خودتون نمیرفتین!آرایشگر باشی ۵ تومن برا میکاپ بگیری قربون صدقتم میرن ولی پزشک باشی همه انتظار دارن تو کلا پول نگیری!

در کل بعد از تجربه کار و درس خوندن تو این رشته ها ذهنیتت کلا نسبت به ذهنیت الانت تغییر میکنه قول میدم

اوهومم چیشد آخرش اگه دوست داری بگی البته

رابطه چند سالمو کات کردم و واقعا ناراحت نیستم چون کاملا مطمئن بودم به هیچکدوم از ارزو ها و برنامه هایی که میخواستم نمیرسیدم ، واقعا داشتم افسرده میشدم از بس به فکر آینده و کار و راضی کردن پدرمادرم بودم 

اره خب حتما میشه ولی زحمت و انرژی خیلییی بیشتری نسبت به رشته های دیگه میخواد همیشه ی خدا هم مردم از ...

🤍خیلی ممنون از راهنماییتون 

من فکر میکردم رشته شما شیفت نداره 

🌱. 🌙✨𝐬𝐮𝐧𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐠𝐢𝐫𝐥 🌻🍂 ♡  ִֶָ  💛🌟
رابطه چند سالمو کات کردم و واقعا ناراحت نیستم چون کاملا مطمئن بودم به هیچکدوم از ارزو ها و برنامه ها ...

ای بابا😔 ایشالا بعد این بهترینا برات رقم بخوره

رابطه چند سالمو کات کردم و واقعا ناراحت نیستم چون کاملا مطمئن بودم به هیچکدوم از ارزو ها و برنامه ها ...

ولی خب غصه نخور همه آدما تو زندگیشون انتخاب اشتباه دارن 

شاید کمالگراییه که آدمو بیشتر اذیت میکنه

ای بابا😔 ایشالا بعد این بهترینا برات رقم بخوره

مرسی عزیزم کلا تصمیم گرفتم وارد رابطه نشم نه وقتشو دارم نه انرژیشو 

ایشالا که برای تو ام اتفاقای خوبی بیوفته♥️