2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 42 پست
اخه کار مهمه واقعا ، نمیدونم چی بگم ، انگار همه جوره اوکیه به جز کار ، یسری اختلاف هم خب طبیعیه ، ب ...

نه خب درگیر درس و سربازی هم بوده 

البته آدم نمیتونه همه چیزم پیش بینی کنه حس میکنم این قسمت از زندگیمو فقط سپردم به خدا که خودش اوکی کنه 

همیشه واسه همه جاش برنامه داشتم تلاش کردم ولی الان اینجا دیگه نمیتونم🤷🏻‍♀️منتظر نشستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جاهایی من نیاز به مستقل بودن دارم ولی میبینم اون دوس داره همه کارامون دوتایی باشه من شاید بخوام ت ...

هیچی دیگه

این ریز نیست

ببین اولش که گفتی می‌خوام با دوستام برم تور و دوست داره بیاد گفتم خب تازه نامزدین دلش می‌خواد دائم کنارت باشه ولی اینکه میاد چون دوستات مجردن یعنی یه جای کار میلنگه.یعنی شکاکا.بعدم نوشتی به روابط کاریت کار داره مطمئن شدم که شمامه.هیچی عزیزم،نکن این کارو.شما همین الانم از یه مهندس بیکار  سه هیچ جلویی.جای اینکه ازت حمایت کنه تشسته می‌پادت.چون پایین‌ت. از توئه میخواد مثلا با این نابخردی‌هاش افسار زندگی رو بگیره.نکن این کارو.مرد شکاک هم شغلتو ازت میگیره هم روانتو.

نکن

خب تو رابطه ی جدی ایم باهمسه ساله باهمیم و میبینم همیشه تلاش کردههمچنان منتظریم

اگه پسر خوبیه، اخلاق داره، پر تلاشه، ولش نکن 

کارم پیدا میکنه، ولی پسر خوب کم گیر میاد 

🌱. 🌙✨𝐬𝐮𝐧𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐠𝐢𝐫𝐥 🌻🍂 ♡  ִֶָ  💛🌟
به عنوان کسی که اشتباهی مثل تو‌داشته میگم ارتباط تون از اول غلط بوده چرا شان خودتو‌ انقدر پایین میار ...

🥺

من مجموعه ی همه چیو در نظر گرفتم اولش از نظر شخصیت و خانواده خیلی بهم میخوردیم تا به حال هیچ کسی اینجوری به دلم نشسته بود ولی خب مشکل کار هست دیگه خودش هم بیشتر از من داره اذیت میشه

خیلی از کیسایی که کارشونم خوب بوده خب به دلم نشستن

حدود ۱۶ تومن الان طرحمه

موفق باشید عزیزم 🤍

میشه یه سوال دیگم بپرسم 

این جبهه ای که راجب رشتتونه واقعیه؟ اینکه میگن بازار کارش خوب نیست و غیره.. 

یا الکیه ؟ :) چون شما خیلی بهتر میدونید تو جوش هستید 

🥺من مجموعه ی همه چیو در نظر گرفتم اولش از نظر شخصیت و خانواده خیلی بهم میخوردیم تا به حال هیچ کسی ا ...

عزیزم این چیزایی که میگی به عنوان رل و فلان مقبوله ولی واسه ازدواج و زندگی پول و کار حرف اول رو میزنه ،اصلا کل مرد به شغلشه و توام قطعا تحت تاثیر رابطه احساسی هستی و به خاطر همینم کسی به دلت نمیشینه چون واقعا قلب ادم فقط دنبال یه آشناس و نمیتونه کسی جز اونو قبول کنه به نظرم عاقلانه تر فکر کن و تصمیم بگیر

به عنوان کسی که اشتباهی مثل تو‌داشته میگم ارتباط تون از اول غلط بوده چرا شان خودتو‌ انقدر پایین میار ...

مگه شان و شخصیت آدما به شغلشونه؟؟ 

کار بلاخره پیدا میشه ولی شخصیت درست بشو نیست 

شاید شخصیت اون آقا جوریه ک جذبشون کرده و شاید وقتی انقدر به یک نفر علاقه مند بشیم تا آخر عمر هیچکس جاشو برامون پر نکنه 

و بشه حسرت حسرت 

مگه شان و شخصیت آدما به شغلشونه؟؟ کار بلاخره پیدا میشه ولی شخصیت درست بشو نیست شاید شخصیت اون آقا جو ...

عزیزم شان و‌شخصیت برات خونه و زندگی و گوشت نمیشه 

منم نمیگم بره با ادم بی شخصیت ولی پسری که کار نداره نه تنها از دید من بلکه از دید جامعه هم مقبول نیس و کلا معتقدم ادم بابد با کسی باشه که همه چی در حد اعتدال داشته باشه 

موفق باشید عزیزم 🤍میشه یه سوال دیگم بپرسم این جبهه ای که راجب رشتتونه واقعیه؟ اینکه میگن بازار کارش ...

نه راست میگن در کل شرایط جالبی نداره 

اگه برای پولش میخواین بیاین کادر درمان شین اشتباه ترین کار ممکنه برای مهاجرت هم خوب نیست واقعا 

خیلی راه های بهتری هست

نه راست میگن در کل شرایط جالبی نداره اگه برای پولش میخواین بیاین کادر درمان شین اشتباه ترین کار ممکن ...

بخاطر علاقه 

اگر یک نفر پر تلاش باشه چی؟ میتونه یه شغل خوب پیدا کنه تو اون رشته؟