سلام بچه ها من یه دختر ۲۶ سالم و داروسازم مدتیه با کسی در ارتباطم که از همه نظر به هم میخوردیم مدرکش ارشد مهندسیه و فعلا کار ثابتی پیدا نکرده مشکل اصلی همینه ولی خب پسر جدی ایه تو کارش هوش اقتصادی خیلی خوبی داره یه جاهایی حس میکنم یه کم تو مسائلمون باهم به مشکل میخوریم و خب این هم رشته نبودنمون یه جاهایی باعث درک نکردن میشه ولی خب من خودشو شخصیتشو دوس دارم
میشه نظر بدید کلا چیکار میتونم بکنم هم این اختلافای ریز حل شه هم چیکار کنیم مشکل کار زودتر درست شه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه جاهایی من نیاز به مستقل بودن دارم ولی میبینم اون دوس داره همه کارامون دوتایی باشه من شاید بخوام ت ...
هیچی دیگه
این ریز نیست
ببین اولش که گفتی میخوام با دوستام برم تور و دوست داره بیاد گفتم خب تازه نامزدین دلش میخواد دائم کنارت باشه ولی اینکه میاد چون دوستات مجردن یعنی یه جای کار میلنگه.یعنی شکاکا.بعدم نوشتی به روابط کاریت کار داره مطمئن شدم که شمامه.هیچی عزیزم،نکن این کارو.شما همین الانم از یه مهندس بیکار سه هیچ جلویی.جای اینکه ازت حمایت کنه تشسته میپادت.چون پایینت. از توئه میخواد مثلا با این نابخردیهاش افسار زندگی رو بگیره.نکن این کارو.مرد شکاک هم شغلتو ازت میگیره هم روانتو.
به عنوان کسی که اشتباهی مثل توداشته میگم ارتباط تون از اول غلط بوده چرا شان خودتو انقدر پایین میار ...
🥺
من مجموعه ی همه چیو در نظر گرفتم اولش از نظر شخصیت و خانواده خیلی بهم میخوردیم تا به حال هیچ کسی اینجوری به دلم نشسته بود ولی خب مشکل کار هست دیگه خودش هم بیشتر از من داره اذیت میشه
خیلی از کیسایی که کارشونم خوب بوده خب به دلم نشستن
🥺من مجموعه ی همه چیو در نظر گرفتم اولش از نظر شخصیت و خانواده خیلی بهم میخوردیم تا به حال هیچ کسی ا ...
عزیزم این چیزایی که میگی به عنوان رل و فلان مقبوله ولی واسه ازدواج و زندگی پول و کار حرف اول رو میزنه ،اصلا کل مرد به شغلشه و توام قطعا تحت تاثیر رابطه احساسی هستی و به خاطر همینم کسی به دلت نمیشینه چون واقعا قلب ادم فقط دنبال یه آشناس و نمیتونه کسی جز اونو قبول کنه به نظرم عاقلانه تر فکر کن و تصمیم بگیر
مگه شان و شخصیت آدما به شغلشونه؟؟ کار بلاخره پیدا میشه ولی شخصیت درست بشو نیست شاید شخصیت اون آقا جو ...
عزیزم شان وشخصیت برات خونه و زندگی و گوشت نمیشه
منم نمیگم بره با ادم بی شخصیت ولی پسری که کار نداره نه تنها از دید من بلکه از دید جامعه هم مقبول نیس و کلا معتقدم ادم بابد با کسی باشه که همه چی در حد اعتدال داشته باشه