2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

58 بازدید | 9 پست

سلام خوبید دوستان

دوستان من‌مجردم یه خوابی دیدم که صاحب یه بچه دختر شده بودم  تازه ب دنیا اومده بود خیلی دختر خوشگلی بود 

دیدم خانوادم مادرم و مادر بزرگم و خواهرم هم پیشم بودن خیلی خوشحال بودن بهم می گفتن ببین دخترت خیلی خوشگل اما من تو خوابم اصلا خوشحال نبودم  بعدش یهو بچه گریه میکرد مجبور میشدم بغلش میکردم یهو خوشحال میشدم ک  بچه دارم

اما بعدش دوباره یه خواب دیگه دیدم یه زنی نمیدونم کی بود انگار دشمن من بود تو چشماش نفرت داشت بهم

اسید میریخت رو هردو دستام هر دوتا دستام میسوخت  گوشت انگشتام  می ریخت زمین

ایشالله خیره صدقه بده حتما 

خواب دومت میشه رنج و دردسر بسیار در انتظار شماست و در آینده نومید خواهید شد 

برای خواب اولت هدف خاصی داری مثلا درباره شغل تحصیل یا زندگی شخصی ؟؟

😐😑 

ایشالله خیره صدقه بده حتما خواب دومت میشه رنج و دردسر بسیار در انتظار شماست و در آینده نومید خواهید ...

اایشالله اره منم میخوام یه صدقه بدم😓

اره میخواستم کار کراتین شروع کنم آموزش میبینم درباره درسم هم تصمیم گرفته بودم روانشناسی بخونم در دانشگاه ازاد 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اایشالله اره منم میخوام یه صدقه بدم😓اره میخواستم کار کراتین شروع کنم آموزش میبینم درباره درسم هم تص ...

تعبیر خواب اول اینه که به هدفت میرسی اما گاهی از رسیدن بهش خوشحال و گاهی ناراحت هستی 

😐😑