2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون‌خیلی چیزا ازش بدست اوردم‌شوهرم‌با تمام ملاک هایی کا میخواستم ۱۰ میلیون پول میخواستم خیلی بیشترش ...

بعد سازوکارشم میشه توضیح بدید که چطوری؟ منظورتون از قانون جذبه چیه اصلا ؟چه کارایی؟

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

بعد سازوکارشم میشه توضیح بدید که چطوری؟ منظورتون از قانون جذبه چیه اصلا ؟چه کارایی؟

قانون جذب یعنی به چیزی زیاد از حد فک کنی و با هاش رویا پردازی کنی و توی هر دقیقه خودت رو توی اون موقعیت تصور کنی و اینجوری اون چیز رو جذب میکنی و بهش میرسی 

😐😑 

قانون جذب یعنی به چیزی زیاد از حد فک کنی و با هاش رویا پردازی کنی و توی هر دقیقه خودت رو توی اون موق ...

تلاش نکنی برای رسیدن بهش یعنی؟فقط رویاپردازی کنی؟

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

تلاش نکنی برای رسیدن بهش یعنی؟فقط رویاپردازی کنی؟

ببین برای بعضی چیزا باید تلاش هم بکنی ولی بعضی چیزا تلاش نمیخواد 

مثلا تو میخوای به یه موقعیت خوب شغلی برسی خوب طبیعتا باید علاوه بر اینایی که گفتم تلاش زیاد هم داشته باشی 

ولی مثلا دلت یه شوهر صاف و صادق و و و میخواد خوب اینجا دیگه نمیتونی تلاشی بکنی و باید رویا پردازی کنی تا بهش برسی

😐😑