2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 42 پست
خییییلی وابسته س 2 دیقه میرم دسشویی گریه میکنههنوز خیلی بچس البته

وای چ ناز🥹😭

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱
طوسی بگیر نر باشه روز های اول میره کف قفسش غذا نمیخوره خیلی ، نری بالاسری داد بزنی میترسه ، از دور ص ...

عع سرما ضررر براش

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بهش سرلاک بدی از سرما هم خوشش نمیاد، دیر دستی میشه ولی بعد از اینکه دستی شد حتی اگه یکماه هم بغ ...

سرلاک همون شیر خشکه؟؟ اخی چقد میکشه دستی شه؟

عروس هلندی کلا جوریه ک خیلی زود وابستش میشی منم دارم، یه دقیقه میرم بیرون همش فکرم پیششه و خب این خی ...

اره خب ولی خوبم هس یکی همیشه منتظرت باشه و توان فکرت پیشش باشه

ببین اگه جایی مسافرتی چیزی رفتین حتمااا ببرینشما رفتیم مسافرت من و مامان بابام ولی داداشم خونه بود ت ...

وای اخی🥹 ن تنهاش نمیزارم 

وای قهر میکنه🥺

مبارکت باشه خیلی به نظافت قفسش برس زیاد تو قفس نذارش در باز هم نباش آخه شیطون هستن یع دفعه میرن من خ ...

اخبار چقد بد خوبه ک جدید گرفتی

اره میگن شلوغه 

چقد میکشه بهم عادت کنه؟؟

اخبار چقد بد خوبه ک جدید گرفتیاره میگن شلوغه چقد میکشه بهم عادت کنه؟؟

زیاد تو بیرون باشه بذارش روش سرشونه هات به ۲ماه عادت میکنه حتی بابای علاقه به پرنده نداشت الان اونم بهش عادت کرد عروس هلندی بلد خودش جا کن تو دل ما اسم یادت نره بذاری روش صداش بزنی اسم پسر خودم تامی هس فسقلی چیکو اینا هم قشنگ 

اسی چقدر گرفتیش؟؟

۵۰۰ البته دوست بابامه

عروس هلندی بچه هاش بدنیا اومد تا ۱ماهگی بزرگش کرد الا میفروشه 

زیاد تو بیرون باشه بذارش روش سرشونه هات به ۲ماه عادت میکنه حتی بابای علاقه به پرنده نداشت الان اونم ...

چ خوب حتما همین کارو میکنم

اخی چقد خوب بابای من خوشش میاد حالا