2777
2789
عنوان

عروس هلندی

283 بازدید | 42 پست

سلام 

میخوام عروس هلندی بگیرم ۱ ونیم ماهشه تقریبا دوماه میشه هرچی میدونین دربارش بگین هرچی 

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱

کوچیک تر بگیری بهتره البته اگه میخوای باهات صمیمی تر باشه

بیشتر روز از قفس باید بیرون باشن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

کوچیک تر بگیری بهتره البته اگه میخوای باهات صمیمی تر باشهبیشتر روز از قفس باید بیرون باشن

از ۱ ونیم ماه کوچیک ار؟الا دستی نمیشه یعنی؟من از الا ذوق دارم براش فردا میارنش😍🥹

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم می‌کند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از ۱ ونیم ماه کوچیک ار؟الا دستی نمیشه یعنی؟من از الا ذوق دارم براش فردا میارنش😍🥹

دستی کم میشه ولی کوچیک تر بگیری مثلا زود تر اواز میخونه یا کلا تورو مامانش میدونه بخاطر همین نزدیک تره. برو تاپیک طوطیمو ببین عکسش هست چقدی گرفتمش😂😂💔

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

دستی کم میشه ولی کوچیک تر بگیری مثلا زود تر اواز میخونه یا کلا تورو مامانش میدونه بخاطر همین نزدیک ت ...

وای ناراحت شدم یعنی دستی نمیشه اصلا؟صمیمی نیس باهام باشه الا

وای ناراحت شدم یعنی دستی نمیشه اصلا؟صمیمی نیس باهام باشه الا

بابا میشه ولی کوچیک بگیری زودتر میشه همین😐🤌

بابا میشه ولی کوچیک بگیری زودتر میشه همین😐🤌

اهااا خب پس

طوطی تو ام خیلی نازه🥹🎀

راستی چن وقتش بود گرفتی

اهااا خب پسطوطی تو ام خیلی نازه🥹🎀راستی چن وقتش بود گرفتی

20 روزه بود الان 2 ماهشه😂

چ حسی داری؟میتونی تنها جایی بری بدون اون؟وابستت هس؟

خییییلی وابسته س 2 دیقه میرم دسشویی گریه میکنه

هنوز خیلی بچس البته

اخی خدانگهش داره🥹🦋🎀

قربونت🥲💗💗

طوسی بگیر نر باشه 

روز های اول میره کف قفسش غذا نمیخوره خیلی ، نری بالاسری داد بزنی میترسه ، از دور صداش کن با محبت ، بعد کولر نخوره بهش مریض میشه زمستون هم جاش گرم باشه 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊