2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 42 پست
دستی کم میشه ولی کوچیک تر بگیری مثلا زود تر اواز میخونه یا کلا تورو مامانش میدونه بخاطر همین نزدیک ت ...

میگم من ی سوال دارم ما دوتا عروس هلندی داشتیم بعد نینی دار شدن الان باباهه انگار ضعف داره نمدونم چرت میزنه همش بنظرت چشه میدونی آیا😂

عروس هلندی کلا جوریه ک خیلی زود وابستش میشی 

منم دارم، یه دقیقه میرم بیرون همش فکرم پیششه و خب این خیلی بده 

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوچیک تر بگیری بهتره البته اگه میخوای باهات صمیمی تر باشهبیشتر روز از قفس باید بیرون باشن

وقتی بخواد حرف بزنه حرفای خودتو تکرار می‌کنه یا نه؟

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

ببین اگه جایی مسافرتی چیزی رفتین حتمااا ببرینش

ما رفتیم مسافرت من و مامان بابام ولی داداشم خونه بود تاظهر بود بعد میرفت سرکار تا اخر شب تقریبا چند روز این روال ادامه داشت این از تنهایی نشسته بود همه بالهاشو کنده بود نمیتونست پرواز کنه تا یکماه😂😵‍💫

خیلییی حساسن واقعا باید مراقبش باشی

من سرش داد میزنم یا دعوا میکنم و اینا قهر میکنه میره پشت پایه مبل قایم میشه

وقتی بخواد حرف بزنه حرفای خودتو تکرار می‌کنه یا نه؟

اره برا من میگه بیا و پی پی کن یا بوس بده کل بچگیش اینارو میگفتم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

میگم من ی سوال دارم ما دوتا عروس هلندی داشتیم بعد نینی دار شدن الان باباهه انگار ضعف داره نمدونم چرت ...

من فقط بچه داری بلدم از پرنده ها جفت و اینارو صفرم🤣💔

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

😂😂😂😂😂ایشالا نوه دار شی خب

مرسی ننه🤣🤣🤣🤣

مبارکت باشه خیلی به نظافت قفسش برس زیاد تو قفس نذارش در باز هم نباش آخه شیطون هستن یع دفعه میرن من خودم ۲۰روزش بود با سرلاک بزرگش کردم رفتم بیرون نادونی کرد رفت تووحیاط رفت تا ۲ماه گریه التماس خدا همه جا دنبالش گشتم آگاهی دادم پیدا نشد ولی رفتیم یه ۳ماه آوردیم الهی دورش بگردم شب به زور میره تو قفسش بخواب اینقدر لوس هس براش اسباب بازی بگیر تشویقی بگیر بخور مواظب باشه دونه اش آلوده نباشه از جا تمیز تهیه کن یه روز گردو بهش بده به غیراز دونه خودش یه روز بادوم یه روز تخم مرغ آپز یه روز سیب زمینی تنوری یا آپز یه روز میوه بهش بده 

یه وان حموم پرندگان بگیر آب بریز توش بذار جلوش تا خودش آموخت بشه بر شنا کن به زور انجام نده هروز بذار تا یادبگیر براش خوبه البته من اینکارا بیشتررمیکنم برای پسرم لوس شدنش وبوس ناز کردنش برای داداشم هس ببخشد دستشویی هم میخواد بره پشت سرش میره تا بیرون بیاد