2777
2789
چقد صحبتات پخته ب نظر میاد...  من  فکر میکردم الان میگی ۶۰،۶۲

قربونت عزیزم به قول بزرگی پختگی به سن نیس که خخخخ اما بدون شوخی تجربه تجربه و تجربه …!!!واقعا راسته که میگن بزرگترین معلمه !

مرسی که پای حرفام نشستین ... ولی انصافا قول بده بابت اون چت اخر اصلا خودتو ناراحت نکنی هییییییییییییچ چیز و هییییییییچ کس تو این دنیا ارزش بهم زدن ارامشتو نداره ! من خودمم سعی میکنم عملیش کنم با اینکه خیلی وقتها شکست میخورم مهم اینه که در تلاشم و این تلاش خیلی برام ارزشمنده حتی اگه به چشم بقیه نیاد رفیق   

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...

نمیدونم خیره یا شر

خیلی ترسیدم

اولش خواب دیدم که باردارم...نزدیکای وضع حمل بود و داشتم درد میکشیدم...لحظه های آخر فهمیدم که عوض آدم ۵تا آهو تو شکممه😯

بعدش صحنه عوض شد و تو جاده بودم با پدر مادرم که دیدیم یه تصادف وحشتناک شده و چند تا ماشین سوخته بودن و دود همه جا رو گرفته بود😢یه سره یادمه صدا میزدم یا ابوالفضل

آخرشم کابوس همیشگیم...مار...که با صدای ناله کردنام از خواب پریدم�😯

تو آرام خواهی شد، اگر یقین کنی که خداوند تو را میبیند و بهترین ها را برایت رقم میزند، تو فقط صبور باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی خوشحال شدم.... خیلی خوب بود ک اینجا بودی، درخواست دوستیمو قبول کن.  ک اگه ی وقت بهت اح ...

باشه حتما مرسییییی از همتون خیلی تاپیک خوبی بود

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...
قربونت عزیزم به قول بزرگی پختگی به سن نیس که خخخخ اما بدون شوخی تجربه تجربه و تجربه …!!!واقعا راسته ...

ممنونم.... تا آخرین لحظه آرامش میدی ب آدم....  عالی هستی....🙌  شب خوبی داشته باشی...  ب امید دیدار.... 

نمیدونم خیره یا شر خیلی ترسیدم اولش خواب دیدم که باردارم...نزدیکای وضع حمل بود و داشتم درد میکشیدم ...

کاش ی تعبیر خواب میزدی...  چ خوابی بوده. واقعا حق داشتی دیگه خوابت نبره

آخه اینقدر خوابم به خصوص قیمت اولش عجیب بود که فکر نکنم تعبیر اینترنتی داشته باشه

تو آرام خواهی شد، اگر یقین کنی که خداوند تو را میبیند و بهترین ها را برایت رقم میزند، تو فقط صبور باش

استارتر جان من پستای شما رو نخوندم ولی انشاالله مشکلت هرچی هست به زودی حل بشه

درضمن منم هم اسم خودت هستم😊

نترس ۴قل بخون دلت آروم بگیره...  نگران نباش‌...  مار ک نیشت نزد. پس بی آزار.  حاملگی ...

ممنون گلم

آخه حامله بودن ۵تا آهو خیلی عجیب غریبه

فردا اینجا بپرس ببین کی تعبیر خواب بلد...  اما خیر.....  

راستش ترجیح میدم دیگه بهش فکر نکنم