2777
2789
عزیزم انگار خدا خواست من یهو این تاپیک رو باز کنم من یه خانم محجبه و مقید به دین هستم،ولی مدتیه نما ...

خدارو هزار بار شکر این یعنی برکت و نعمت خدا متاسفانه ما نعمت رو فقط تو خورد و خوراک خلاصه میکنیم اما نعمت یعنی همین هدایتهای بعضا کوچیک خدا اما بزرگ !!!!! منم امشب اتفاقی اومدم تو تاپیک و با بچه ها دردو دل کردیم چون قبلش خیلی خوابم می اومد!!! خوشحالم تجربه هام برات مفید بودن چقدر خدا دوسم داره که منو وسیله کرده !!!! 

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی دلم گزفت یهویی...  میخواستم اصلا گریه نکنم...  ولی اشکم اومد... خیلی دلمو الکی شکوند ...

به نظر من اصلا بهش فکر نکن هر چند اولش خیلی سخته اما واقعا ارزش اشکهاتو نداره !  

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...

سلام به همه بی خوابا

من ساعت ۱خوابم برد و حدودای۳با یه خواب خیلی وحشتناک پریدم بالا و دیگه خوابم نبرد

خیلی خواب عجیبی بود🙁

تو آرام خواهی شد، اگر یقین کنی که خداوند تو را میبیند و بهترین ها را برایت رقم میزند، تو فقط صبور باش
سمانه جان من دیگه دارم غش میکنم خدا خیرت بده تا الان حسابی با تاپیکت مشغولمون کردی من که به این فضای ...

منم خیلی خوشحال شدم.... خیلی خوب بود ک اینجا بودی، درخواست دوستیمو قبول کن.  ک اگه ی وقت بهت احتیاج داشتم پیام بدم