2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من نمیخوام دینو تحریف کنم خدای نکرده اما طبق تجربه شخصی من ما هر چی میکشیم از وسوسه های شیطان ت ...

بخدا منم دوس دارم نماز بخونم. ولی بخاطر چیزای فرعیش ک نمیخونم.... 

وای سمانه والا اونطور که تو داری منت کشی میکنی من منت شوهرمو نمیکشم !!!!! اون باید نازتو بخره ببخشیدا ولی من اگه جای تو بودم تو همون پیام اول میگفتم به درررررررک که حوصله نداری و بای و بلاک والا خخخخخ 

مرد اگه مرد باشه اولین ملاک مرد بودنش اینه که جنسیت زن و حساسیت و زنانگی شخصیت زن رو درک کنه و بهش احترام بذاره وگرنه پشیزی عشقش نمی ارزه !!!! 

خیلیییییییییی برای خودت شخصیت و احترام قایل باش تو یکی از با ارزش ترین مخلوقات خدایی و افریده شدی تا ارامش بدی و ارامش بگیری و عشق بدی و بگیری ....به هیچ عنوان نباید طرف بهت غالب باشه اونم اینطوری !!!! با بی احترامی به لحن زنانه و ظریف تو !!!! نمیدونم والا من که اینطور فکر میکنم ..... ما باید برای خودمون ارزش قایل باشیم تا اونام قدر مارو بدونن

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...
ببین من نمیخوام دینو تحریف کنم خدای نکرده اما طبق تجربه شخصی من ما هر چی میکشیم از وسوسه های شیطان ت ...

عزیزم انگار خدا خواست من یهو این تاپیک رو باز کنم

من یه خانم محجبه و مقید به دین هستم،ولی مدتیه نماز خوندنم مثل قبل نیست اونم فقط بخاطر همین وسواس بودن و حساسیتها

بارها همسرم بهم گفته که الکی حساسم و تو هر وضعیتی باید نمازم رو بخونم

ولی خودم کاملا ناامید شده بودم

حرفهای شما باعث شد به خودم بیام و اجازه ندادم تو عقایدم دچار افراط و بیراهه بشم

ممنون دوست عزیز

وای سمانه والا اونطور که تو داری منت کشی میکنی من منت شوهرمو نمیکشم !!!!! اون باید نازتو بخره ببخشید ...

من کامل درکش میکنم. همیشه اونطوری نمیشه ک باید بشه. بعضی چیاواقعا درکش سخته. ولی امیدوارم تهش خوب تموم شه. من ایمان دارم ته همه قصه ها خوبه. من اینقد مشکل روانی برام پیش اومد ک نگو ولی پول نداشتم برم پیش روانشناس میرفتم از کتابخانه کتاب روانشناسی میگرفتم بعدش رشتمو عوض کردم روانشناسی خوندم بعدش ادامه دادم. درسته بهش نرسیدم ولی خدا سر راهم قرارش داد ک به خیلی چیزا برسم. کاش یه روزی همه معنی حکمت خدارو تو زندگیشون بفهمن.زندگی همه سخته همه. هرکیم سخت نیست هنوز سختیاش نرسیده براش

وای سمانه والا اونطور که تو داری منت کشی میکنی من منت شوهرمو نمیکشم !!!!! اون باید نازتو بخره ببخشید ...

خیلی دلم گزفت یهویی...  میخواستم اصلا گریه نکنم...  ولی اشکم اومد... خیلی دلمو الکی شکوند امروز....

بخدا منم دوس دارم نماز بخونم. ولی بخاطر چیزای فرعیش ک نمیخونم.... 

منم همینطور از وقتی یادم میاد یه سری چیزهای به قول تو فرع کوفتم میکرد حتی دو سال کامل نمازو گذاشتم کنار اما بعد طبق تجربه شخصی دیدم نه اینطوری نمیشه یه تیکه از وجودم انگار کامل نیس انگار پرتم !!!! دوباره از خدا خواستم بهم ایمانی قوی تز جنس ایمان پنج تن بهم بده و کمکم کنه هر روز راسخ تر از روز قبل بشه و باهاش عهد بستم که میخوام دیگه با هر شرایطی و هر وضع و شکلی سمتش بیام اونم باید به عنوان خالق من قبولم کنه چون بهش همیشه و در همه حال محتاجم .... یه چیز خنده دار شاید من مورد داشتم تو ماشین بدون وضو چشمامو بستم و تو دلم نماز خوندم خیلیییییی حال میده خخخ

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...

شاید میگن چوب بدیشو میخوره،اما هیچ وقت بدی نکردم....  همیشه خوب بودم. خوب موندم... اما بد داره جواب خوبیامو میده.....  اصلا من حقم نیست شبا با گریه بخوابم. مگه چیکار کردم؟