2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجججججب.....  مثل دیوونه ها بهش اومده یعنی چی؟

گریه میکنه.نفرین میکنه. پیش همه راجبش میگه. نمازشم نمیخوند. البته تازگیا شروع کرده به نماز خوندن دوباره فک کنم داره بهتر میشه ولی دیگه هیچوقت مث قبل نمیشه

ولی انصافا تحملش خیلی سخته وقتی غلیان میکنه حق میدم اما راههای زیادی هست و تو روخدا مراقب خودتون باش ...

جدی با تیمم میشه؟ اصلا نمیتونم خدا رو نبینم میرم تو دفتر خاطراتم مینویسم که خدا خودت حالمو ببین . دوروز ک نماز میخونم یه روز نمیخونم مامانم میاد بازخواست ک خدارو مسخره کردی این چه طرزشه منم میگم نخونم راحت ترم خدا خودش درکم میکنه

چه خوب خوشبخت باشي انشالله چله زيارت حق شناس؟؟ من حس ميكنم خدا باهام قهره

این حرفو نزن ارتا منم خیلی وقتا این ذهن انسانی,و کوچیکم کم میاره ازینجور احساسات مزخرف میاد سمتم بالاخره هممون ادمیم دیگه با نقاط ضعف مشترک بعضا ..... اما امضامو نگاه و علاوه بر اون چه باور کنی چه نکنی خدا خفن هوامونو داره چه متوجه بشیم چه نشیم همین نفسی که میکشی یکی از همین معجزاته اگه بخواد تو یه ان قطعش میکنه و..... 

چله ای هم که گفتم یعنی چهل روز زیارت عاشورا بخونی همین.... 

چله زیارت عاشوراهم غوغا میکنه قربون امام حسین سفره رحمتش خیلی گستردست و چقدر خوب از امروز شروع کنی تا اربعین چه جالب تو ماه و روزای عالی میافته چلت

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...
منم خیلی دوسش دارم. ولی مثلا این چت آخرمون

من ازاین بدتر بود. اصلا این حوصلتو ندارمم نمیگفت. بعد از یه روز التماس میگفت بابا برو ولم کن. خخخخخخ. عخی چ کوچول بودم دلم سوخت برا خودم.الان بخدا فقط میخندم. چون اینقد پیگیرش بودم تا فهمیدم چ سگیه. هرکی گفت ولش کن گوش نکردم. البته مواظب باش به فنا نری با چهارچوب. این حتما دلیلی داره اینجور شده احتمال زیاد پای یکی دیگه درمیونه. آخه اونم اون زمان ک من دبیرستانی بودم بایه خانوم دکتر دوس بود خانوم دکتره سیرازش استفاده کرده بود بعدش ک مدرکشو گرفته بود گفته بود بهش تورو چ به من.خخخ. بعدش ک دید من دارم دکتر میشم اومد پاچه خواری من منم بهش گفتم چخه چخه توروچه به من.خخخ. صبر داشته باش ایشالا همه گریه های توام مث امروز من تبدیل ب خنده شه

جدی با تیمم میشه؟ اصلا نمیتونم خدا رو نبینم میرم تو دفتر خاطراتم مینویسم که خدا خودت حالمو ببین . دو ...

ببین من نمیخوام دینو تحریف کنم خدای نکرده اما طبق تجربه شخصی من ما هر چی میکشیم از وسوسه های شیطان تو احکام دینیه وگرنه دین عشقه و خیلی راحت و اسون دین قراره ارامش بیاره نه اینکه عذاب وجدانو چه کنم چه نکنم و حالا چی میشه و اینطور افکار باید فقط با خلوص نیت بری سمت خدا حالا به هر شکلی مثلا امام حسینمون که ازش به ما فقط تشنگیشو گفتن ! امام حسین تو ظهر عاشورا با وضعیت جنگ تو خاک صحرا نمازو اقامه کرد و حتی وقتی بهشون تیر میزنن و نماز رو ادمه میدن با اینکه خون نجسه !!!! پس این یعنی دین انعطاف داره و باید داشته باشه که تو شرایط مختلف بشه با استفاده ازش به ارامش رسید ..... 

در ضمن من خودم تو نامزدی بارها شرایط غسل نداشتم یا به قول تو مامانم گیر میداد یا اصلا نمیشد و مثلا ماه رمضون تا صبح باید هرطور شده غسل میکردی اما من میرفتم حیاط رو به خدا میگفتم خدایا خودت شرایطمو میدونی پس من با تیمم روزمو میگیرم و تا شرایط محیا بشه و خیلی هم روزه میچسبید بهم ....

به خدا باور داشته باش چون به این باور محتاجی...