2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و خانوادش

1581 بازدید | 51 پست

من به هیچ کسی نگفتم یهو یادم افتاد بیام اینجا دردودل

ما ده ساله ازدواج کردیم این سه سال اخیر متوجه خیانت شوهرم شدم با یه خانمی که اونم شوهر داشت و دوتا بچه و میخواست جدا بشه 

هردفهه زنگ میزد بهم میگفت منو شوهرت همو میخواییم دوس داریم یا من شمارشو میدیدم تو گوشی همسرم بهش زنگ میزدم میگفت ما همو میخواییم خودتو خسته نکن هردفعه همسرم یه جوری منو متقاعد میکرد شاید خودمم نمیخواسم باور کنم 

چند روز پیش خانمه زنگ زد بهم گفت که شوهرتو نمیخوام دست از سرم برنمیداره 

یه چیزایی گفت بهم اصلا داغونم کرده 

گفت که خطی که دستش بود به اسم مادرشوهرمه 

با مادرشوهرم و شوهرم رقتن مسافرت یه روزه خونه خواهرشوهرم و گفته بود  از شوهرت دوبار سقط داشتم اما الان زد زیرش و گفت دروغ گفتم شوهرت گفته بود بگو بسوزه گفت که همه خانواده شوهرت میدونن منو و امدن ارایشگام 

شوهرم ی تیشرت اورد خونه گفت مامانش خریده اما اون گرفته بود چون من از گوشیش میفهمیدم و چند بار مچشو گرفته بودم رفته ی گوشی دیگه خریده گذاشته خونه مامانش و شبا میرفته اونجا صحبت با خانمه اخه ی ساختمونیم 

کاش اینارو هیچوقت نمیشنیدم من یکم رابطم خرابه با مادرشوهرمینا 

حالا دیشب با همسرم بحثمون شده من دیدم داره ادامه میپه چرت و پرتا و دروغاشو رفتم بیرون امدنی دیدم خانوادش دارن منو میپان ببین کی میام زنگ زدم مامانش گفتم دفعه اخرتون باشه منو چک میکنین بمن فحش های زشت دادن جن..ده و کس...کش 

خدا نگذره ازشون فقط  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم نمیدونم سردرگمم اینام بدتر رو مخ منن

اگر شماره شوهر زنه رو پیدا کنی بهش بگی حتی بدون سند و مدرک، بازم میتونی زندگیشو آشوب کنی و این برای شروع خوبه.

بعداً میتونی اون سیم‌کارت مادرشوهر تو بدی دادگاه پرینت پیاماشونو بگیرن مشخص میشه که سیم‌کارت دست مرد بوده نه زن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم