2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم و خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 51 پست
عمرا من فقط امدم درد و دل از بلایی که سرم امده حرف بزنم تنهام کسی ام نمیدونه

پس یه پیشنهاد برات دارم، من شنیدم خانم ها تو مراحل طلاق دچار پشیمونی میشن، واسه همین من خودم یه دفتر برداشتم هرموقع با شوهرم دعوام میشه توش همه چی و حس و حالم رو می نویسم که اگه یه روز خواستم طلاق بگیرم و پشیمونی اومد سراغم اون دفتر رو بخونم ، شما هم با این حالی که الان داری بشین همه چیزهایی که تو ذهنت میاد رو بنویس هم سبک میشی هم همیشه داری ش .

آفرین به خواهرت. هرچند عذاب کشیده و دوران سختی رو گذروند۶ ولی حداقل یه درصد کوچیکی انتقام گرفته

آره بعدش خیلی روحیش بهتر شد وقتی هردو شلاق نوشت قاضی ولی خب خیلی برو بیا داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی بنامت هست ؟ طلایی ماشینی چیزی داری؟سرکاری ؟ درامد داری ؟ خونوادت پشتتن میتوتی پیششون زندکی کنی؟ ...

چیزی به نامم نیس طلام یکم دارم اما زیاد نیس

خانوادمم بفهمن پشتم هستن اره اما من میخوام تنها زندگی کنم نمیتونم ی جا باشم 

تو حرف راحته ادم وقتی واردش میشه اصلا ی جوری بهم میریزی نمیتونی از جات پاشی حالا بگذره یکم بهتر بشم

بله همینطوره که میگین ،ولی به این فکر کن زندگی واقعا خیلی خیلی کوتاهه حیفه با فکر کردن به اون کثافتا حرومش کنی در ضمن منم همچین روزایی رو داشتم 

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!