2777
2789
من هر روز با درد و سوزش بیدار میشمدوست ندارم بیدار شم اصنشدم انگشت نما خانواده همسرم جا دلسوزی بهم ت ...

عزیزم طبیعی 

من نزدیک یکسال حالم خوب نیس 

همسرم امشب میگفت هر روز یچیزته 

مردها طاقت ندارن

خانواده همسر هم که کارشونه 

عزیزم طبیعی من نزدیک یکسال حالم خوب نیس همسرم امشب میگفت هر روز یچیزته مردها طاقت ندارنخانواده همسر ...

منم تقریبا یکساله حالم بده

خدا چرا مارو نمیبینه 

چرا نمیبرتم راحتم کنه 

خستم دیگه کشش ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طبیعی من نزدیک یکسال حالم خوب نیس همسرم امشب میگفت هر روز یچیزته مردها طاقت ندارنخانواده همسر ...

همسرم عکس های قدیمم رو نگاه میکنه میگه من این شکیبارو میخام ن اینی ک الان هستی 

اونقدری سرد شدیم از هم ک جدا میخوابیم حتی

منم تقریبا یکساله حالم بدهخدا چرا مارو نمیبینه چرا نمیبرتم راحتم کنه خستم دیگه کشش ندارم

خدا خدا کردن فایده نداره .بابد خودت به خودت کمک کنی

معجزه خودت باش

مطمئن باش برات معجزه میشه

من ۱۲ ساله درگیرم 

شاید باورت نشههه 

چه مشکلاتی گذروندم

مشکلات تمام نمیشن

بچه داری؟

خدا خدا کردن فایده نداره .بابد خودت به خودت کمک کنیمعجزه خودت باشمطمئن باش برات معجزه میشهمن ۱۲ ساله ...

بچه ندارم و هیچ وقتم دیگه قرار نیس بچه دار شم بچه مادر افسرده میخواد چکار وقتی نتونم درست تربیت و مادری کنم 

بچه ندارم و هیچ وقتم دیگه قرار نیس بچه دار شم بچه مادر افسرده میخواد چکار وقتی نتونم درست تربیت و ما ...

خوب میشی 

مادر هم میشی 

نمیدونم کجایی 

ولی یه سری به طب همیوپاتی بزن برا افسردگی

همسرم عکس های قدیمم رو نگاه میکنه میگه من این شکیبارو میخام ن اینی ک الان هستی اونقدری سرد شدیم از ه ...

اره ما هم از وقتی بچه اومده جدا میخوابیم 

نمیدونم چرا فکر میکردم همه جیز خوب میشه 

ولی بچم هم مشکلات داره 

و این بدتر کرد همه جیزو

اره ما هم از وقتی بچه اومده جدا میخوابیم نمیدونم چرا فکر میکردم همه جیز خوب میشه ولی بچم هم مشکلات د ...

این وسط بچه تلف میشه

منم واس همین دیگه قصدشو ندارم بچه دار شم