shakibbba مدیر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 عنوان کی زندس فقط | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 38 پست کی زندس ولی زندگی نمیکنه؟ب هر دلیلی 1403/05/30 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 6331 من هر روز با درد و سوزش بیدار میشمدوست ندارم بیدار شم اصنشدم انگشت نما خانواده همسرم جا دلسوزی بهم ت ... عزیزم طبیعی من نزدیک یکسال حالم خوب نیس همسرم امشب میگفت هر روز یچیزته مردها طاقت ندارنخانواده همسر هم که کارشونه
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 عزیزم طبیعی من نزدیک یکسال حالم خوب نیس همسرم امشب میگفت هر روز یچیزته مردها طاقت ندارنخانواده همسر ... منم تقریبا یکساله حالم بدهخدا چرا مارو نمیبینه چرا نمیبرتم راحتم کنه خستم دیگه کشش ندارم
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 عزیزم طبیعی من نزدیک یکسال حالم خوب نیس همسرم امشب میگفت هر روز یچیزته مردها طاقت ندارنخانواده همسر ... همسرم عکس های قدیمم رو نگاه میکنه میگه من این شکیبارو میخام ن اینی ک الان هستی اونقدری سرد شدیم از هم ک جدا میخوابیم حتی
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 بهش میگم خب طلاق بگیریم طلاق نمیده منم نمتونم مث سابق بشم دیگه تا اخر عمر افسردگی باهامه تازه اگه خودمو زنده بزارم
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 6331 منم تقریبا یکساله حالم بدهخدا چرا مارو نمیبینه چرا نمیبرتم راحتم کنه خستم دیگه کشش ندارم خدا خدا کردن فایده نداره .بابد خودت به خودت کمک کنیمعجزه خودت باشمطمئن باش برات معجزه میشهمن ۱۲ ساله درگیرم شاید باورت نشههه چه مشکلاتی گذروندممشکلات تمام نمیشنبچه داری؟
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 خدا خدا کردن فایده نداره .بابد خودت به خودت کمک کنیمعجزه خودت باشمطمئن باش برات معجزه میشهمن ۱۲ ساله ... بچه ندارم و هیچ وقتم دیگه قرار نیس بچه دار شم بچه مادر افسرده میخواد چکار وقتی نتونم درست تربیت و مادری کنم
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 6331 بچه ندارم و هیچ وقتم دیگه قرار نیس بچه دار شم بچه مادر افسرده میخواد چکار وقتی نتونم درست تربیت و ما ... خوب میشی مادر هم میشی نمیدونم کجایی ولی یه سری به طب همیوپاتی بزن برا افسردگی
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 6331 همسرم عکس های قدیمم رو نگاه میکنه میگه من این شکیبارو میخام ن اینی ک الان هستی اونقدری سرد شدیم از ه ... اره ما هم از وقتی بچه اومده جدا میخوابیم نمیدونم چرا فکر میکردم همه جیز خوب میشه ولی بچم هم مشکلات داره و این بدتر کرد همه جیزو
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 اره ما هم از وقتی بچه اومده جدا میخوابیم نمیدونم چرا فکر میکردم همه جیز خوب میشه ولی بچم هم مشکلات د ... این وسط بچه تلف میشهمنم واس همین دیگه قصدشو ندارم بچه دار شم