2777
2789
عنوان

همه ی مردا وقتی پول ندارن سگ هستن

107 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من شوهرم‌حقوق بگیره الان ۱۰ روزه پولامون تموم شده ولی شوهرم خیلی سگ شده دنبال بهونه میگیره من رو بزنه هکش بهونه غذا میگیره و مارو هیچ جا نمیبره 😭 من الان دو ماهه پیش شوهرم نمیخابم و کنار بچم میخوابم خود خرش ۲۰۰ ملیون وام گرفت رفت مکه در حالی که نه خونه داریم نه ماشین حسابی مارو توی فشار گذاشت  

من همش کارتم‌خالیه الان ۵۰ تومنم توی‌کارتم‌نیست میرم بازار دلم میخاد برا خودم یه مانتویی چیزی بخرم ولی ندارم فقط ۵۰۰ تومن اگه داشته باشم خرج خانه بازی و بستنی بچم میشه الانم شوهرم حقوق نگرفته 

زیارتش که قبول نمیشه اونجوری...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اگه پولی اومد دستت هر چند کم برو طلا بخر...بچه رو هم ببر پارک که نیاز نباشه پول بدی برای خانه ی بازی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بنظر میاد اهل پس انداز نیستی 

خانه بازی واجب نیست بچه هم بستنی ۱۵ تومنی بخوره روزی یدونه ۱۰ روز ۱۵۰تومن 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بنظر میاد اهل پس انداز نیستی خانه بازی واجب نیست بچه هم بستنی ۱۵ تومنی بخوره روزی یدونه ۱۰ روز ۱۵۰تو ...

از همه چیمون داریم میزنیم این واجب نیس اون واجب نیس

چند وقت دیگه میگن اب میخوای چیوار واجب نیس😂😵‍💫🥺

از همه چیمون داریم میزنیم این واجب نیس اون واجب نیسچند وقت دیگه میگن اب میخوای چیوار واجب نیس😂😵‍💫 ...

اییییح خب الان که پنجاه تومن تو جیبش نیست خانه بازی واجب نیست 😒🙄 بذاره حقوق گرفتن بچه رو ببره اون موقع واجبه 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اییییح خب الان که پنجاه تومن تو جیبش نیست خانه بازی واجب نیست 😒🙄 بذاره حقوق گرفتن بچه رو ببره اون ...

کلا گفتم 😂😂😂😂

سفره هامون کوچیک شده همه مون🤕

هرکی برای زنده مون از ی چیزی میزنه🙈😔

کلا گفتم 😂😂😂😂سفره هامون کوچیک شده همه مون🤕هرکی برای زنده مون از ی چیزی میزنه🙈😔

اون که آره خیلی وقته از سال ۹۰ به اینور دیگه نمیشه زندگی کرد عملا فقط زنده موندیم