2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاهرم‌مانتوش داره بدک نیس شاید از رو یکم زبر باشهالیزه بهتره

ممنون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

سلام ببخشید مزاحم شدم من امسال انتخاب رشته دارم و درباره رشته بیوتک یه چندتا سوال ازتون دارم میشه درخواستمو قبول کنید لطفا

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
سلام ببخشید مزاحم شدم من امسال انتخاب رشته دارم و درباره رشته بیوتک یه چندتا سوال ازتون دارم میشه در ...

بیزحمت همین جا بپرسید سلام 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
بیزحمت همین جا بپرسید سلام

اگه اشکالی نداره بهم بگید الان خودتون شاغلید تو این زمینه ؟

و اینکه بیوتک رشته ای هست که خودت به صورت عملی بتونی تو آزمایشگاه ها واکسن ، دارو و غیره بسازی یا روش درمان جدیدی ابداع کنی؟

اگه اشکالی نداره بهم بگید الان خودتون شاغلید تو این زمینه ؟و اینکه بیوتک رشته ای هست که خودت به صورت ...

من نتونستم تو زمینه رشتم شغلی پیدا کنم 

بله بعضی شرکت های داروسازی میگیرن 

ادامه بدید 

برا دکترا صدرصد درخواست میدن

من نتونستم تو زمینه رشتم شغلی پیدا کنم بله بعضی شرکت های داروسازی میگیرن ادامه بدید برا دکترا صدرصد ...

امکان مهاجرتش میگن خیلی راحته  درسته ؟ 

اره خیلی

ممنونم من امسال ترازم به رشته های پیراپزشکی و داروسازی تعهدیم میخوره 

ولی علاقه عجیبی به بیوتک دارم اگه میتونستم یه سال دیگه بمونم و بیوتک پیوسته قبول شم خیلی خوب میشد 

ممنونم من امسال ترازم به رشته های پیراپزشکی و داروسازی تعهدیم میخوره ولی علاقه عجیبی به بیوتک دارم ا ...

داروسازی خیلی رشته ی خوبیه فک کنم بازار کارش بهتره