2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 53 پست
اینا برای همه پبش میاد روحت از ی موضوعی در عذاب بوده و تو خواب به اون صورت دیدی خیلی چیزهای چرت آدم ...

چه ربطی داره از وقتی سه چهار سالم بود این خوابا رو میدیدم این حرفای شما فقط برای توجیه خودتونه ک قبولش نکنید

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه ربطی داره از وقتی سه چهار سالم بود این خوابا رو میدیدم این حرفای شما فقط برای توجیه خودتونه ک قبو ...

اتفاقا تو دنبال اینی که خواباتو توجیه کنی وگرنه خیلی چیزها رو نمیشه هیچ جور توجیه کرد 

بهش میگن کابوس رویا پرواز روح ولی نمی خوای قبول کنی 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

چه ربطی داره از وقتی سه چهار سالم بود این خوابا رو میدیدم این حرفای شما فقط برای توجیه خودتونه ک قبو ...

اینکه فکر کنی بچه چهارساله نمی تونه از چیزی پر عذاب باشه خیلی عجیبه چون بچه روحیه ش خیلی حساس تر هست و از چیزهای ساده ممکنه بترسه یا تحت تاثیر قرار بگیره

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

از این چیزا نمیدونم چیزی ولی از ادمایی که مردن تا حالا به خوابم اومدن و شرایطسون برام واضح شده تو خو ...

شرایطشون چجوری بوده؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

شرایطشون چجوری بوده؟

خیلی خوب 

فقط یه نفر بود که فامیل دور بود 

من نمیدونم دقیقا شخصیتش چجور بود اون شبیه میمون شده بود.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خیلی خوب فقط یه نفر بود که فامیل دور بود من نمیدونم دقیقا شخصیتش چجور بود اون شبیه میمون شده بود.

منم خیلی دوست دارم بدونم سرگذشت از دنیا رفتگان چیه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421