2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 53 پست
اگر تناسخ حقیقت داشت جمعیت ثابت میموند نه اینکه از چند میلیون نفر برسه به چند میلیارد نفرپس رده کلا

انگار چند میلیاردشون لفت دادن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
تناسخ یعنی روح ما بعد از مرگ توی یه جسم دیگه به این دنیا میاد ، یه روح انقدر به این دنیا میاد تا تکا ...

خب پس...

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا این چیزایی که میگی به تناسخ ربطی نداره

اوکی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ربطش به جمعیت چی هست یک سری ارواح روحشون به ما دمیده میشه ممکنه قاتل بوده باشه یادانشمند

میخوان همه چیزو به هم ربط بدن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چجوری بهت بگم اصلا نمیتونم خودمو با این زندگی تطبیق بدم من افقم چیز دیگه هست

به کدوم کشور علاقه داری؟

از این چیزا نمیدونم چیزی 

ولی از ادمایی که مردن تا حالا به خوابم اومدن و شرایطسون برام واضح شده تو خواب 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
کجامیشه تکامل به چه نقطه ای برسه؟

وقتی روح تکامل پیدا کنه میفهمه دنها هیچ و بی ارزشه و همه چیز رو میدونه انواع تجربه رو داشته و روحش پاک شده و دنیا رو هیچ میدونه بعد به فرشته تبدیل میشه و تمام

کتاب سرگذشت روح رو مطالعه کنید متوجه تفاوت آدم ها تو این دنیا میشید دلیلش هم تناسخ هست

و سفر روح مایکل نیوتون

شما علاوه بر تناسخ زندگی قبلی هم داشتید صد در صد

تناسخ همون زندگی قبلیه دیگ

از این چیزا نمیدونم چیزی ولی از ادمایی که مردن تا حالا به خوابم اومدن و شرایطسون برام واضح شده تو خو ...

اون ساخته ذهن خودمون هست چیزایی ک بهمون گفتن و تصویری ک از اونا تو ذهن داریم

اینا برای همه پبش میاد روحت از  ی موضوعی در عذاب بوده و تو خواب به اون صورت دیدی 

خیلی چیزهای چرت آدم تو خواب می بینه که واقعیت نداره 

مثل پرواز کردن غرق شدن نیش خوردن حتی رابطه با محارم که هیچ وقت اتفاق نیفتاده و اون وسط هیچ حسی نبوده

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

من فکر میکردم تناسخ یعنی ترس از ارتفاع😂🤦🏻‍♀️

وای😂😂😂😂🙋🏻‍♀️