2777
2789
عنوان

رابطه

211 بازدید | 7 پست

نظرتون وقتی یه پسری کات کرده و تظاهر می‌کنه ک دیگه براش مهم نیستی،ولی بازم برات بیو می‌زاره 

چون میدونم ک برا من میزاره ک تا من آن میشم بعد دو ساعت بعد عوض می‌کنه مثلا یه بار می‌نویسه حالم خوش نیست یه بار  تیکه می‌نویسه 

به نظر شما یعنی هنوز بهم فکر می‌کنه یا ارزش دارم ک مینویسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال بده برا کسی دیگه میزاره که نظرشو جلب کنه.اگه تورو میخواست که رو دروایسی نداشت رک میگفت

میدونین بچه ها این یه بار خیلی جدی گفت کات کنیم من وابسته شدم نمیتونیم همو ببینیم سخته کات کردیم بعد یه ماه خودش برگشت گفت حالم خب نبوده باز دوباره کات کرد

هیچ کرم داره .وارد بازی روانیت کرده.میخواد فراموشش نکنی

میدونین بچه ها این یه بار خیلی جدی گفت کات کنیم من وابسته شدم نمیتونیم همو ببینیم سخته کات کردیم بعد یه ماه خودش برگشت گفت حالم خب نبوده باز دوباره کات کرد

اره میفهمم دیوونن

من خواهرم میگه اون چکت می‌کنه حرصش میگیره تو انقد فکرت بازه و بیو شاد میزاری براهمون هی بیو میزاره یا تیکه می‌نویسه

همدیگرو فالو نمی‌کنیم و پیجامون خصوصیه ولی تا من استوری میزارم اونم بعد سه چار ساعت میزاره