2777
2789

پسر من پیش دبستانی نرفته؟

اما حروف الفبا و .. باهاش کار کردم و نوشتن بلده

چقدر در کلاس اول پیش دبستانی رفتن مؤثره

یکم نگرانم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

بهتره خب با جو کلاس آشنا میشه ولی اگه حروف الفبا رو بلدهه فک نکنم مشکلی باشه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن قراره تحریری بنویسن نوشتار رو کار نکن

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
اصلا حروف رو قبل از کلاس اول نباید به بچه یاد داد

بچه شما اول میره؟

تو پیش دبستانی چی یاد دادن؟

منظورم لوحه نویسی هستش

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

میرفت بهتر بود.چون فقط به حروف نیست

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بهتره خب با جو کلاس آشنا میشه ولی اگه حروف الفبا رو بلدهه فک نکنم مشکلی باشه

کلالایی دیگه مثل چرتکه زبان ژیمناستیک رفته و طولانی مونده

فقط نگران اینم ببینم چی یاد میدن

یعنی جی

همین زیبا نویسی 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
کلالایی دیگه مثل چرتکه زبان ژیمناستیک رفته و طولانی موندهفقط نگران اینم ببینم چی یاد میدن

ماشالا به گل پسرت نتیجشو ببینی ایشالا 💕🌿

کار گروهی یاد میدن ، نقاشی و کاردستی و اینجور چیزا

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بچه شما اول میره؟تو پیش دبستانی چی یاد دادن؟منظورم لوحه نویسی هستش

پیش دبستانی برای یادگیری رعایت قانون، ارتباط با همسالان، تقویت حافظه دیداری و شنیداری و مسائلی مثل رنگها، جهت ها، اندازه هاو... هست که بیشتر بچه های امروزی پنج سالگی هم بلدن. در کل تفاوت چندانی برای کلاس اول رفتن ایجاد نمیکنه. حروف الفبا رو هم نباید یاد میدادی‌ 

دیگه به چیه

مثلا هوش هم کار میکنن.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی