بچه ها لطفا راهنمایی کنید دوستم خواب دیده ناپدریش ک درظاهر آدم خیلی خوبیه بهش تجاوز کرده تعبیرش چیه بعد با این بنده خدا مجبورن در ارتباط باشن چون واقعا آدم خوبی هست در ظاهر تو رو خدا در مورد معنی خواب بگید مهمه
خوابها حاصل طرز تفکر ماهستن . وقتی فرد چندین بار شنیده که ناپدری به دختر تجاوز کرده و خودشم ناپدری داره خوابشو میبینه . بهترین کار اینه که بی اهمیت باشه براش .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
خواب دیدم خودم و خواهرم یه جایی بودیم بعد مادرم صدام کرد گفتم بزار خواهرم هم بیاد گفت خودش میاد بعد همین جور داشتیم می رفتیم نگاه پشت سرم کردم دیدم هنوز خواهرم نیومده انگار هوا تاریک بود داشتیم می رفتیم که به ماشین که بابام پارک کرده بود برسیم وقتی رسیدیم منتظر خواهرم شدیم خواهرم اومد دیدم انگور و سیب خریده که مادر ازش مقداری انگور گرفت بعد یه خونه دیدم خونه انگار روبه دریا بود خونه سفید بود و بسیار زیبا بود انگار تو خونه یه زن و بچه و پیرمرد بود و اون خانمه داشت در وصف یه کسی یه شعری می خوند که بخاطر یک نفر دیگه ولش نکنه و صدای بسیار زیبایی داشت وبعد یه طناب یا زنجیر بود نمیدونم دور گردن پیرمرد کرد دادن و حلقه آویز کرد بعد پشیمان شد و اون رو آورد پایین فکر می کرد مرده بعد دید هنوز زنده است و بغلش کرد از رو تختش بورد نمی دونم کجا
خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم