نامزد نیستیم دوستیم قصدمون جدی حدودا یه هفته بحث شد و سرد شده بودیم بعد من گفتم گوشیمو میدم مشاورم که درس بخونم برای کنکور با اینکه توی دعوا بودیم چون داشتم گوشیمو میدادم گفت دوستت دارم زنگ بزن بهم حتما منم عصبانی بودم گفتم نه پروفایلشم هنوز برنداشته بعد یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم گوشیمو بگیرم هر چی پیام میدم جواب نمیده به مامانشم یه سلام خوب هستین نوشتم ج نداد میگم شاید نمیدونه اومدم به پسر داییش پیام بدم بپرسم؟
لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱
خب رنگ بزن. یا پیام بده ک گوشیمو از مشاور گرفتم اگ ج نداد ینی داره ناز میکنه
نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها حسرت ها آرزو ها و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این
آخه هر چی پیام و زنگ زدم ج نداده نگرانم میگم نکنه چیزیش شده؟
خب ی کاری کن با شماره دیگ ای زنگ بزن ببین حواب میده یانه
نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها حسرت ها آرزو ها و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این