2777
2789
عنوان

به پسر دایی نامزدم پیام بدم زشته

279 بازدید | 13 پست

نامزد نیستیم دوستیم قصدمون جدی حدودا یه هفته بحث شد و سرد شده بودیم بعد من گفتم گوشیمو میدم مشاورم که درس بخونم برای کنکور با اینکه توی دعوا بودیم چون داشتم گوشیمو میدادم گفت دوستت دارم زنگ بزن بهم حتما منم عصبانی بودم گفتم نه پروفایلشم هنوز برنداشته بعد یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم گوشیمو بگیرم هر چی پیام میدم جواب نمی‌ده به مامانشم یه سلام خوب هستین نوشتم ج نداد میگم شاید نمیدونه اومدم به پسر داییش پیام بدم بپرسم؟

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ن ممکنه همینو بهونه کنن بهم بخوره خدایی نکرده عزیزم لابد ب خانوادش گفته ناراحتن ب مسر داییش بگی بهم میزنی همه چیو

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

خب رنگ بزن. یا پیام بده ک گوشیمو از مشاور گرفتم  اگ ج نداد ینی داره ناز میکنه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ممکنه همینو بهونه کنن بهم بخوره خدایی نکرده عزیزم لابد ب خانوادش گفته ناراحتن ب مسر داییش بگی بهم ...

نه فقط بهش بگم آخرین باری که فلانی رو دیدید کی بوده و تلفنی با هم صحبت کردید نمیگم بحثی شده

خب رنگ بزن. یا پیام بده ک گوشیمو از مشاور گرفتم اگ ج نداد ینی داره ناز میکنه

آخه هر چی پیام و زنگ زدم ج نداده نگرانم میگم نکنه چیزیش شده؟

نه فقط بهش بگم آخرین باری که فلانی رو دیدید کی بوده و تلفنی با هم صحبت کردید نمیگم بحثی شده

همینم بنظرم خواهرقشنگم نگو الان همهدعقلشون ب چشمشونه ممکنه بره ب دوستت بگه

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

همینم بنظرم خواهرقشنگم نگو الان همهدعقلشون ب چشمشونه ممکنه بره ب دوستت بگه

مگه چی میشه؟من مشکلی ندارم که بگه خودم بهش میگم اصلا 

مگه چی میشه؟من مشکلی ندارم که بگه خودم بهش میگم اصلا

حب بروبگو

آخه هر چی پیام و زنگ زدم ج نداده نگرانم میگم نکنه چیزیش شده؟

خب ی کاری کن با شماره دیگ ای زنگ بزن  ببین حواب میده یانه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خب ی کاری کن با شماره دیگ ای زنگ بزن ببین حواب میده یانه

ندارم شماره ی دیگه ای آخه🥺آنم نشده جایی

تو که میتونی به مادرش پیام بدی پس زنگم میتونی بزنی زنگ بزن بپرس

آخه نمیخوام مامانش بفهمه با هم بحث کردیم