itzbhr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 396 عنوان داشتم سعی میکردم بخوابم که یهو 197 بازدید | 6 پست بچه ها یهو به ذهنم اومد برم کلیپ درست کنم آموزش زبان بدم تو اینستا بلاگر بشم ولی بنظرتون زیاد علاقمند هست کسی به این موضوع ؟البته در زمینه کامپیوتر و بعضی نرم افزار ها سررشته دارم حالا نمیدونم کدوم موضوع رو انتخاب کنم 1403/05/30 | 04:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nili_afshari عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 47 حرکات بدن به نظرم جالب تره مخصوصا حرکات بدن بازیگرا تو مصاحبه ها خیلی جذابه
itzbhr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 396 حرکات بدن به نظرم جالب تره مخصوصا حرکات بدن بازیگرا تو مصاحبه ها خیلی جذابه یعنی چی منظورتو کامل میگی؟
ariana_rad عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 3053 اگر میخواین معروف بشیننحوه ی درست تدریس کردن رو یاد بگیرید تا جواب بده وگرنه من چنل زدم هنوز جوابی نگرفتمو ایده هاای قشنگ تا یادگیری براشون راحت تر و لذت بخش بشه
nili_afshari عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 47 یعنی چی منظورتو کامل میگی؟ مثلا من خودم همین امروز یه پست رو تا اخر نگاه کردم و لایکشم کردم که مهدی پاکدل و رعنا آزادی فر مهمون فردوسی پور بودن و ادمین پیج حرکات دست و لبخند ها و ... رو تحلیل میکرد
itzbhr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 396 مثلا من خودم همین امروز یه پست رو تا اخر نگاه کردم و لایکشم کردم که مهدی پاکدل و رعنا آزادی فر مهمون ... خب جناب اون رو باید علمشو بلد باشی علم زبان بدن که متاسفانه هر شخصی بلد نیست یا اینکه درست بلد نیست
itzbhr مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 396 مثلا من خودم همین امروز یه پست رو تا اخر نگاه کردم و لایکشم کردم که مهدی پاکدل و رعنا آزادی فر مهمون ... به این موضوع علاقه مند هستم ولی علمش رو ندارم و یاد گرفتنش به صورت مجازی واقعا سخته نیاز به چندین کلاس حضوری داره