2777
2789
عنوان

عشق رابطه خوب

179 بازدید | 32 پست

چطوری شروع میکن و ادامه پیدا میکنه ؟

امشب با یه نفر که ۵ روز بود آشنا شده بودم تموم کردم اصلا چهرش به دلم ننشسته بود ولی اخلاقش رفتارش شرایطش همه چیش اونطور که گفته بود یعنی اگه راست باشه خوب بود خودمم حس کرده بودم راست بگه ولی دلم گرفت بهم گفت بچه ولی اون نفهمید نتونستم بهش حس پیدا کنم همش فکر میکنم شاید خدا یه شانس داده بود بهم برا اینکه یکی دوستم داشته باشه ولی من گند زدم توش همش فکر میکنم هیچ وقت نمیتونم کسی رو دوست داشته باشم که اون خیلی بیشتر منو دوست داشته باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشه این حسو داشتم الان هم حتی بعد از ازدواجم شوهرم خیلی بیشتر از اون چه من دوستش دارم دوستم داره بعضی وقت واقعا بهش حسودی میکنم که طعم اون چیزی رو می‌چشهه که من زیاد نمیفهمم

5روز

منظورم از این ۵ روز چیزاییه که اگه دروغ گفته باشه بالاخره بعد چند ماه رو میشه یعنی دلیلی ندارد دروغ بگه 

تازه یچیزایی رو قبول کرده بود که ندیدم پسری قبول کنه 

نه البته حسم نسبت بهش تغییر کردولی بخاطر دلایلی نشد ادامه بدیم 💔

منم اگه ادامه می‌دادیم شاید ازش خوشم میومد چون کنارش حس بدی نگرفتم دلم خواست بهش اعتماد کنم کاش اگه آدم خوبیه خدا خودش درست کنه واقعا خستم از اینکه همش دست بزارم رو آدمای اشتباه 

منم اگه ادامه می‌دادیم شاید ازش خوشم میومد چون کنارش حس بدی نگرفتم دلم خواست بهش اعتماد کنم کاش اگه ...

انشاءالله🥺درک میکنم 

حالا باهاش کات کردی؟ حضوری دیدیش

قیافش زشته یا معمولی