2777
2789
عنوان

عشق رابطه خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 32 پست
ببین منم یسال پیش با یکی اوکی شدم ک چهرشو دوست نداشتم ولی یکاری کرد با رفتارش عشقش اخلاقش محبتش الان ...

تو این مدت خیلی بهم محبت میکرد همش بهم میگفت چقدر بی احساسی دلم گرفت انگاری نمیخوام اشتباه کنم 

نه اصلا منم دوسش دارم ولی خیلی معمولی ولی بعضی وقتا دلم تب وتاب میخاد با خودم میگم عشق چه جوریه ؟ ول ...

دقیقا آدم میگه یعنی چطوریه عشق

ولی کسی که عاشق تر باشه بیشتر اذیت میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر

بعضی دورو بری هامو میبینم که واقعا عاشق بودن والان دارن از هم جدا میشن پس این چه عشقیه اگه قراره این قد زود با کمترین مشکلات سرد بشه امروز عاشق و فردا فارغ آتش تند خیلی زود خاموش میشه عشق بدون شناخت و پشتوانه هم پشیزی ارزش نداره

انشاءالله🥺درک میکنم حالا باهاش کات کردی؟ حضوری دیدیشقیافش زشته یا معمولی

تو روبیکا حرف می‌زدیم سر دوتا موضوع ازش ناراحت شدم دلیت زدم گفتم تموم میکنم با این بحث امشب بهونه بشه ولی پیامک داد گفت با این کارت ثابت کردی خیلی بچه ای خدانگهدار جوابشا دادما ولی دیگ جواب نداد

باورم نمیشه الان دارم گریه من که اصلا دوسش نداشتم نمی‌فهمم چرا ناراحتم 

دقیقا آدم میگه یعنی چطوریه عشقولی کسی که عاشق تر باشه بیشتر اذیت میشه

بستگی داره چه طور نگاه کنه اگه عشق واقعی واز روی هیجان زودگذر نباشه با گذشت زمان بیشتر میشه که کمتر نه . ولی باید قبول کرد که بعضی آدم ها واقعا لیاقت معشوق بودن رو ندارن .

بعضی دورو بری هامو میبینم که واقعا عاشق بودن والان دارن از هم جدا میشن پس این چه عشقیه اگه قراره این ...

کاش همه یه روز زندگیشون عشق واقعی با آرامش و احترام باشه 

تو روبیکا حرف می‌زدیم سر دوتا موضوع ازش ناراحت شدم دلیت زدم گفتم تموم میکنم با این بحث امشب بهونه بش ...

چون میخاستی اون دوستت داشته باشه وبهت فرصت بده که توهم این حس رو بهش پیدا کنی

چون میخاستی اون دوستت داشته باشه وبهت فرصت بده که توهم این حس رو بهش پیدا کنی

دقیقا ولی یکم عجول بود برا یه سری چیزا بهش گفتم نمیخوام رابطه داشته باشیم قبل ازدواج اول جوری رفتار کرد که باهام هم نظره خودش ام نمیخواد اون کارا کنه قبلش ولی گفت یه سری چیزا دیگه باشه منم گفتم باشه ولی حداقل دو سه ماه دیگه الان نه ولی انگار نمی‌فهمید هر چی میگفتم یه چیز دیگه برداشت میکرد 

دقیقا ولی یکم عجول بود برا یه سری چیزا بهش گفتم نمیخوام رابطه داشته باشیم قبل ازدواج اول جوری رفتار ...

مشکلی نیست عزیزم تو که اینقد خوب وعاقل هستی بهترین قسمتت میشه به زودی انشا الله

دقیقا ولی یکم عجول بود برا یه سری چیزا بهش گفتم نمیخوام رابطه داشته باشیم قبل ازدواج اول جوری رفتار ...

خدا تو شکر کن . گدایی محبت از غریبه ها نکن

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .