2777
2789
عنوان

عشق رابطه خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 32 پست
دقیقا ولی یکم عجول بود برا یه سری چیزا بهش گفتم نمیخوام رابطه داشته باشیم قبل ازدواج اول جوری رفتار ...

این اصلا گزینه خوبی نبوده و شما را برای ازدواج نمی خواسته البته اگر قصدتون ازدواج بوده از شروع این رابطه . پسرها رو نمی شه از پشت گوشی و چت شناخت . اون هم 5 روزه . و توصیه می کنم برای نگه داشتن پسری از جسم ات مایه نزار . حتی یه بوس و بغل . چون فرا تر می ره . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
این اصلا گزینه خوبی نبوده و شما را برای ازدواج نمی خواسته البته اگر قصدتون ازدواج بوده از شروع این ر ...

من که نمیتونم سریع اعتماد کنم ولی می‌گفت قصدم از شروع رابطه آشنایی و ازدواجه دنبال رابطه ها چند روز نیستم میخوام اگه یه نفر میاد فقط همون باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اصلا گزینه خوبی نبوده و شما را برای ازدواج نمی خواسته البته اگر قصدتون ازدواج بوده از شروع این ر ...

با قسمت دوم حرفت به شدت موافقم سر همین هم نخواستم ادامه بدم باهاش واقعاً چند روز زمان کمه برا صحبت راجب این چیزا چه برسه به انجامش تنها نظر منطقی بود که امشب دیدم کاش زودتر میدیدم زودتر برم بخوابم