چشمshahll مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 عنوان کیا رماتیسم دارن علائمتون چیه 146 بازدید | 19 پست من نمیدونم دارم یا نه فقط دکتر آزمایش داده فعلا انجام دادم بیشتر ساق پام وقتی میخام راه برم درد میکنه وقتی هم یکم راه رفتم دردش رو حس نمیکنم دیگه از زانو به پایین هر دفه یه جا درد میگیره ولی وقتی نشستم یا دراز کشیدم هیچ دردی ندارم هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉 1403/05/29 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمshahll مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 صبحها که بیدار میشی درد دااره؟ آره بیشتر صبح وقتی میخام راه برم درد میگیره ولی بعدش بهتره هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98082 من آخر شب پا درد میشم یا وقتی زیاد رو پا باشم قبلا زانو درد های بدی میشدم همیشه زمستوناز وقتی قرص میخورم دیگه زانو درد نشدم
mahinaaa عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 1924 رماتیسم انواع مختلفی داره مامان من رماتیسم مفصلی داره جلوی خورشید اصلا نباید بره بعضی وقتا یهو خود به خود قرمزززز میشه یا کبود میشه دکترشون هم دکتر اکبریان از تهران اگه میخوایید مطمئن شید ایشونو پیشنهاد میکنم
چشمshahll مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 من آخر شب پا درد میشم یا وقتی زیاد رو پا باشم قبلا زانو درد های بدی میشدم همیشه زمستوناز وقتی قرص می ... شما رماتیسم دارین یا نه هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
دیباورادمهر عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1250 اگه روماتیسمه بهترین درمانش مصرف رزماریه ، سعی کن بری طب سنتی ، داروش کورتونه که بیش از حد عوارض داره
چشمshahll مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 رماتیسم انواع مختلفی داره مامان من رماتیسم مفصلی داره جلوی خورشید اصلا نباید بره بعضی وقتا یهو خود ب ... ممنون من اصفهانم من اصلا قرمز نیست جایش و ورم هم ندارم واقعا نمیدونم چیه هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98082 بله البته شدید نیستتا یه نوع قرص دکتر داده بخورم مشکلی ندارماول هرروز میخوردم الان یه روز درمیون یا دوبار در هفته
چشمshahll مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 البته شدید نیستتا یه نوع قرص دکتر داده بخورم مشکلی ندارماول هرروز میخوردم الان یه روز درمیون یا دوبا ... یعنی درمان داره من جواب آزمایش رو گرفتم ولی هنوز نشون دکتر ندادم شما بلدین آزمایش بخونید هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98082 یعنی درمان داره من جواب آزمایش رو گرفتم ولی هنوز نشون دکتر ندادم شما بلدین آزمایش بخونید نه متاسفانه نگاه کن کلا مقادیر نرمال باشه بالا یا پایین نباشهروماتیسم درمان نداره کنترل میشه و بدتر نمیشه لزوما هم وحشتناک نیست
چشمshahll مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 نه متاسفانه نگاه کن کلا مقادیر نرمال باشه بالا یا پایین نباشهروماتیسم درمان نداره کنترل میشه و بدتر ... شما چند سالتونه من ۳۲ هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98082 شما چند سالتونه من ۳۲ نزدیک ۴۲ حدود ۴ ساله فهمیدم ولی احتمالا از سن شما داشتمچون این مدل پا درد یا زانودرد رو سالها داشتم محل نمیدادم بهش
چشمshahll مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 نزدیک ۴۲ حدود ۴ ساله فهمیدم ولی احتمالا از سن شما داشتمچون این مدل پا درد یا زانودرد رو سالها داش ... دردش تقریبا مثل وقتیه که میخایم پریود بشیم از شما هم اینجوری بود اون اوایل که محل نمیدادید هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉