چشمshahll مدیر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 عنوان کیا رماتیسم دارن علائمتون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 19 پست من نمیدونم دارم یا نه فقط دکتر آزمایش داده فعلا انجام دادم بیشتر ساق پام وقتی میخام راه برم درد میکنه وقتی هم یکم راه رفتم دردش رو حس نمیکنم دیگه از زانو به پایین هر دفه یه جا درد میگیره ولی وقتی نشستم یا دراز کشیدم هیچ دردی ندارم هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉 1403/05/29 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98097 دردش تقریبا مثل وقتیه که میخایم پریود بشیم از شما هم اینجوری بود اون اوایل که محل نمیدادید نه من مچ پا به پایین درد میگیرفت وقتی زیاد رو پا بودمو زمستون ها زانو درد میشدم که پله بالا رفتن دردناک بود برام واقعاهرکسی یه جوره
چشمshahll مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 نه من مچ پا به پایین درد میگیرفت وقتی زیاد رو پا بودمو زمستون ها زانو درد میشدم که پله بالا رفتن درد ... ببخشید خیلی سوال پرسیدم ممنون که جواب دادید هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98097 ببخشید خیلی سوال پرسیدم ممنون که جواب دادید سلامت باشینگران نباش لزوما روماتیسم نگران کننده نیست گاهی خفیف هست و با دارو کنترل میشا در مورد شما اگر باشه احتمالا همینطورع
چشمshahll مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1766 سلامت باشینگران نباش لزوما روماتیسم نگران کننده نیست گاهی خفیف هست و با دارو کنترل میشا در مورد شما ... ممنون عزیزم ایشالله همین طور باشه هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉
پریساخانووووم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 8 آره بیشتر صبح وقتی میخام راه برم درد میگیره ولی بعدش بهتره سلام شما اموزش شمع تراپی دارید؟