2777
2789
خوب منم دورم از خانوادم يه زندادش دارم خوبه دوسش دارم اما خيلي بهم رو نداده يا طرز فكرشه يا هر چي هي ...

پس چیشو دوس داری دیگه؟؟؟ من اگه کسی بهم رو نده دیگه دوسش ندارم😂

پس چیشو دوس داری دیگه؟؟؟ من اگه کسی بهم رو نده دیگه دوسش ندارم😂

محبت داره دختر خوبيه اما كلا اينجوري نيست بايه بيرون باشه با من، شايد فكر ميكنه چون فقط اونا رو دارم ديگه هر وقت نيازه بگم بهش با وجودي كه فاميل نزديكه و اخلاق منو ميشناسه،اما خوب ميكم دوست نداره

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره هر چي باشم خواهر شوهر حساب ميشم، هر كار كني 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

كلا من هم از خواهر شوهر كشيدم هم از دست بيشتر خانواده زنداداش، 

💐رفتم لباس گذاشتم تو ماشين و نماز خوندم😜

قبول باشه

ديگه نيستم اخه، اخيرا حاضر جواب شدم، و معمولا چون عادت ندارن خيليا شاكي ميشن همه هم ميدونن من خيلي ر ...

منم ركم خيلي راحت جوابشون رو ميدم كه يه حرف الكي اعصابمو خراب نكنه اينجور خيلي بهتره بعدشم قطع رابطه