هنوز زودكه تا چهار پنج ماهگي همينه و البته تا مياد بزرگ شه هر دوره يه قر و فري دارن اين فرشته ها، فقط بايد ببذيري اونا قصد ازارو اذيت ندارن كه فقط جوجه هستن
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
ازمن به شمانصیحت تمام آدمهای منفی دوروبرتو بذارتوپرانتز ونادیده بگیر ازلحظه هات لذت ببر امروز دیگه ب ...
دقيقا گذاشتم بيرون پرانتز ، بعضياشون هستن نميشه حذفشون كرد اما در مورد بعضيا اينكارو كردم، ترجيح ميدم تنها باشم تا روحم زخمي بشه،
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
والا من حذف کردم منفیا رو. ولی اینقد ک همه منفی بودن الان خیلی تنهام....
مهم نيست خودت مهمي مادر پدر خواهر برادر، زندگيتو مفيد بگذرون، تنهاييت پر ميشه
من خواهرم باردار بود همش ميگفتم تا دوسال خودتو خيلي قوي كن كه زندگيت خيلي عوض ميشه ، دو سال اول واقعا سخته بايد امادگي شب بيداري مثل قبل ازاد نبودن، خريد راحت مسافرت بدون دغدغه و خيلي چيزا رو داشته باشي، الان به جرات ميكم يكي از بهترين مادرايي هست كه ديدم،
ی دونه آجی دارم ک اونم ی شهر دیگه دانشجو. ب خاطر این تنهام. دلمم مبخواد ب طرفم خوش باشه. ک اون ...
خوب منم دورم از خانوادم يه زندادش دارم خوبه دوسش دارم اما خيلي بهم رو نداده يا طرز فكرشه يا هر چي هيچ وقت پايم نيست من بچشو نگه ميدارم ميره مهموني دوستانه خريد پارك اما خودم شده خواستم مثلا برا يه خريد بياد بهونه مياره خانوادش ميدونم اخلاقشونه كه بگن رو نده بهش ، اما خودم برا خودم كلي كار ميكنم كه لحظاتم خوب بگذره