2777
2789
چندروز دیگه میشه 2ماهش

سختیش الان.  دوست منم نی نیش الان ۴ ماهشه. خیلی بهتر شده خوابش.  دوماهش ک بود دوستم داشت دیوونه میشد از بی خوابی.  اما الان دیگه راحت میخوابه نی نیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروز دیگه میشه 2ماهش

هنوز زودكه تا چهار پنج ماهگي همينه و البته تا مياد بزرگ شه هر دوره يه قر و فري دارن اين فرشته ها، فقط بايد ببذيري اونا قصد ازارو اذيت ندارن كه فقط جوجه هستن

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

باهام مشكل ندارن مشكل درست كردنو و ميكنن ديگه توانايي گذشت و ناديده گرفتن ازاراشونو ندارم، برا همين ...

ازمن به شمانصیحت تمام آدمهای منفی دوروبرتو بذارتوپرانتز ونادیده بگیر ازلحظه هات لذت ببر امروز دیگه برنمیگرده حیف به خآطر دیگران خرابش کنی وبدون هیییچ کس ارزش نداره به خآطرش خودتو اذیت کنی دوستم

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
سختیش الان.  دوست منم نی نیش الان ۴ ماهشه. خیلی بهتر شده خوابش.  دوماهش ک بود دوستم داشت د ...

خداروشکر خداکنه دخترمنم خوابش خوب بشه واقعا سخته

ازمن به شمانصیحت تمام آدمهای منفی دوروبرتو بذارتوپرانتز ونادیده بگیر ازلحظه هات لذت ببر امروز دیگه ب ...

دقيقا گذاشتم بيرون پرانتز ، بعضياشون هستن نميشه حذفشون كرد اما در مورد بعضيا اينكارو كردم، ترجيح ميدم تنها باشم تا روحم زخمي بشه،

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

ازمن به شمانصیحت تمام آدمهای منفی دوروبرتو بذارتوپرانتز ونادیده بگیر ازلحظه هات لذت ببر امروز دیگه ب ...

والا من حذف کردم منفیا رو.  ولی اینقد ک همه منفی بودن الان خیلی تنهام....

هنوز زودكه تا چهار پنج ماهگي همينه و البته تا مياد بزرگ شه هر دوره يه قر و فري دارن اين فر ...

آره قربونش برم قصدشوکه نداره 😂

والا من حذف کردم منفیا رو.  ولی اینقد ک همه منفی بودن الان خیلی تنهام....

مهم نيست خودت مهمي مادر پدر خواهر برادر، زندگيتو مفيد بگذرون، تنهاييت پر ميشه

دقيقا گذاشتم بيرون پرانتز ، بعضياشون هستن نميشه حذفشون كرد اما در مورد بعضيا اينكارو كردم، ترجيح ميد ...

منم گذاشتم. الان فقط ی دوست دارم ک گفتم نی نی داره.  ولی ابنقد تنها شدم ک خودم دارم منفی میشم با این تنهایی

والا من حذف کردم منفیا رو.  ولی اینقد ک همه منفی بودن الان خیلی تنهام....

تنهای خیلی با ارزشه قدرشو بدون جدی میگم به خدا

مهم نيست خودت مهمي مادر پدر خواهر برادر، زندگيتو مفيد بگذرون، تنهاييت پر ميشه

ی دونه آجی دارم ک اونم ی شهر دیگه دانشجو. ب خاطر این تنهام. دلمم مبخواد ب طرفم خوش باشه.  ک اونم کو؟؟؟؟ امشب ک ی شب بخیر نگفت و خوابید... 

آره قربونش برم قصدشوکه نداره 😂

من خواهرم باردار بود همش ميگفتم تا دوسال خودتو خيلي قوي كن كه زندگيت خيلي عوض ميشه ، دو سال اول واقعا سخته بايد امادگي شب بيداري مثل قبل ازاد نبودن، خريد راحت مسافرت بدون دغدغه و خيلي چيزا رو داشته باشي، الان به جرات ميكم يكي از بهترين مادرايي هست كه ديدم، 

ی دونه آجی دارم ک اونم ی شهر دیگه دانشجو. ب خاطر این تنهام. دلمم مبخواد ب طرفم خوش باشه.  ک اون ...

خوب منم دورم از خانوادم يه زندادش دارم خوبه دوسش دارم اما خيلي بهم رو نداده يا طرز فكرشه يا هر چي هيچ وقت پايم نيست من بچشو نگه ميدارم ميره مهموني دوستانه خريد پارك اما خودم شده خواستم مثلا برا يه خريد بياد بهونه مياره خانوادش ميدونم اخلاقشونه كه بگن رو نده بهش ، اما خودم برا خودم كلي كار ميكنم كه لحظاتم خوب بگذره